Tényleg lesz 2012-ben világvége? Ha lesz akkor hogyan fog történni?
Kérlek szépen titeket hogy normális válaszokat adjatok!!!
10/L
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Ez a kérdés nagyon rossz kategóriában van, és emiatt zavarja az üzletemberek nyugalmát.
Dehog lesz világvége! Még fiatal vagy, nem emlékezhetsz rá, de 2000-ben illetve előtte is jópárszor eljátszották a világvége elméletet! És mégis itt vagyunk.:)
Sőt mutatok egy vicces oldalt.Eszerint IDÉN MÁJUS 21-én volt a világvége.Hát ezt is tuléltük!:)
Szegény kislány, ne bántsátok már!!
Emlékszem én is megijedtem, amikor azt olvastam kiskoromba, hogy egyszer ki fog aludni a nap....(ami egyébként igaz, csak jópár millió év múlva, addig még ezerszer vége lehet a világnak, vagy épp elköltözhetünk másik bolygóra)
Szóval nincsen semmi normális oka annak, hogy 2012-ben világ vége legyen. Csak felkapták az egészet, mert kell valami szenzáció mindig... sokan megélnek ebből. Csinálhatnak ijesztős filmet, meg írhatnak könyveket a dologról. Erről még nem lesz vége a világnak :)
Jó. Akkor az lesz a kilencedik amit megérek.
Valamit tudhatok eddig az összeset túléltem.
Ez pont olyan mint az Y2K "probléma".
Abból se lett semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!