Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Világvége 1 hét múlva, van...

Világvége 1 hét múlva, van annyi idd hogy elmenj valahova és megcsináld dolgaid?

Figyelt kérdés
Mit néznél meg, hova mennél, félretett pénzed rááldoznád? És ha kiderülne hogy nem lesz semmi és elverted a pénzt sajnálnád? Tudom hogy sok ilyen volt, de ezzel pont inkább az utazásokra akarnám szűkíteni a kört.
2010. febr. 27. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem mennék sehová. Elhívnám az egész nagy családomat, és az utolsó hetet velük tölteném abban a házban, ahol együtt felnőttünk. Jártam már sok országban a világban. Mindenhol jobb, de a legjobb otthon. Ha már csak egy hetem lenne, biztosan a saját otthonomat élvezném ki.
2010. febr. 27. 23:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha biztos lennék benne hogy világvége

lesz megmondanám egy lánynak hogy szeretem

és kimennék Angliába

2010. febr. 27. 23:48
 3/5 anonim válasza:

Nem hiszek a világvégében..., de ha mégis akkor durván kiütném magam, és tényleg minél több családtag és barát társaságában tenném ezt!

Ha belegondolsz, nincs értelme elutazni, mert mire visszaérnél nem lenne kinek mesélni XD

Szerintem pedig az élmény megosztása legalább annyira fontos, mint az élmény megélése!

2010. febr. 27. 23:51
 4/5 anonim ***** válasza:

1.) Igyekeznék minél több időt a családommal és barátaimmal tölteni.

2.) Szereznék egy '69-es Dodge Chargert, és mindenhova azzal járnék.

3.) Kipróbálnék egy sok mindent amit eddig nem tudtam. Pl. ejtőernyőzés, off-road... stb

2010. febr. 28. 00:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Minek? Ha jön a világvége, akkor nem foglalkoznék az elintéznivalóimmal, inkább kiélvezném a maradék időt. Másrészről nem hiszek a világvégében. A Föld végében azonban igen.
2010. febr. 28. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!