Nagy Sanyi is így csinálja?
http://www.youtube.com/watch?v=s-NwKD9laZw&feature=player_em..
Az a durva, hogy pont a karizmatikus mozgalmakról szól. Egy az egyben, ugyan az!
Még a nevek is!
Karizmatikus, nyelveken szólás, szentszellem, rázkódás.
N.S. is vádolják, hogy meggazdagodik a hívőkön.
Szerintem ez a videó, egyértelműen, lerántja a leplet a H.GY.-ről!
Szedjétek már össze magatokat! Mi ez a sok kitaláció? 20% meg a fizetésedből is adj, meg 2000-en vannak! Olyan jól informáltak vagytok! Erre még gyúrni kéne!
Majd én felvilágosítalak titeket, aztán meg ne lássam még egyszer ezeket a félre irkálásokat!
-Saját döntésed, hogy adakozol vagy sem!
-Saját döntésed, hogy fizetsz-e 10-edet vagy sem!(Fizetés 10 %-a és nem 20!!!!)
-Nem atw hanem ATV!
-Ha az banki bevétel, hogy én önként átutaltatom a fizetésem 10%-át, akkor igen, biztos sok banki bevétele van, de ahogy te használtad ezt a kifejezést, az a szavak kiragadása! ÉS a kiadást is vizsgáljátok már meg, de azért közlöm, hogy az APEH sem talált semmit, úgyhogy nem lesz sok "örömötök".
-Az államilag támogatott egyháznak nem kell túlságosan prédikálnia az adakozásról, mert az országunk támogatja. Meg sem kell erőltetnie magát, akkor is meglesz a pénze az áramra, a vízre, a villanyra, bármire. Mi nem élősködünk rajtatok, örüljetek!
-Az az irigy, aki nem bírja elviselni, hogy mások jól élnek, építkeznek vagy boldogok!
-soha de soha nem adakoztam 5000-et és nem is kérte soha senki!
Az adakozás és a 10-ed két külön dolog, már előre szólok, hogy ne keverjétek!
Szia !
Tény,hogy a karizmatikus mozgalmaknak vannak ilyen félresiklásai amely nem az jelenti minden karizmatikus mozgalom rossz és csak az anyagiakról valamint a pszichés hókuszpókuszokról szól.
Ezért nem kell összemosni az eltorzult irányzatokkal azzal a pünkösdi mozgalmakkal amelyek jó irányba haladnak.
Nem kívánok teológiai vitát folyatni senkivel, a karizmatikus gyülekezetekben előforduló megnyilvánulások lehetnek ördögiek,és emberiek (pszichések)és valódi Isteni eredetűek.
Arról pedig Isten tesz bizonyosságot és hoz Ítéletet, hogy az a gyülekezet megfelel e az igazság mércéjének és nem emberek ítéletei döntik el.
Konkrétan itt csalásról van szó becsapják az emberek, és akik megnézik köztük te is elhiszed azt a félrevezetés minden karizmatikus gyülekezetben így működik.
És mint valami szenzációt felrakod ide és azt hiszed megvilágosodott vagy és ismered a teljes igazságot, pedig nem és én sem csak azon az úton haladok.
A csalások ellenére TÉNY:
-Az ateizmus rossz irány mert Isten létezik.
-Isten országa az emberektől függetlenül van,és el fog jönni.
-Személyes kapcsolatba lehet az Úrral kerülni.
-Bizonyíték rá, meghallgatja az imákat valamint azok a gyógyulások amelyet én is átéltem-átvettem Istentől.
Gyülekezeten kívül tapasztaltam meg Isten csodáját az életembe az egyik esetben egy esés következtében a kificamodott vállamat rakta helyre az Úr,a másik esetben lázas állapotból gyógyultam meg mert kértem tőle a gyógyulást !
Ez a személyes kapcsolatból jött és nem volt semmiféle félrevezetés-becsapás benne.
Az Isten országa nem evés,nem ivás, hanem igazság, békesség és Szent Lélek által való öröm. /Rm 14,17/:
látod ott az IGAZSÁG szó nem a hazugság szó szerepel.
Ez nem ujjkeletű dolog az apostolok korába is voltak torzulások téves eszmék és okoztak konfliktushelyzeteket valamint a gyermekkorú keresztények hitében felfordulásokat,amelyekkel az apostolok és a tanítványok konfrontálódtak, de kiálltak az IGAZSÁG mellett és a tiszta HIT mellett.
Végezetül egy igehely amely a csalásokról szól és az Úr véleményét erről:
Máté evangéliuma 7,15-23 :
15. Őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, a kik juhoknak ruhájában jőnek hozzátok, de belül ragadozó farkasok.
16. Gyümölcseikről ismeritek meg őket. Vajon a tövisről szednek-é szőlőt, vagy a bojtorjánról fügét?
17. Ekképp minden jó fa jó gyümölcsöt terem; a romlott fa pedig rossz gyümölcsöt terem.
18. Nem teremhet jó fa rossz gyümölcsöt; romlott fa sem teremhet jó gyümölcsöt.
19. Minden fa, a mely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik és tűzre vettetik.
20. Azért az ő gyümölcseikről ismeritek meg őket.
21. Nem minden, a ki ezt mondja nékem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem a ki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.
22. Sokan mondják majd nékem ama napon: Uram! Uram! nem a te nevedben prófétáltunk-é, és nem a te nevedben űztünk-é ördögöket, és nem cselekedtünk-é sok hatalmas dolgot a te nevedben?
23. És akkor vallást teszek majd nékik:
SOHASEM ISMERTELEK TITEKET; TÁVOZZATOK TŐLEM, TI GONOSZTEVŐK.
Shalom.
Tömegpszichózis? És mi van a vidéki gyülekezetekkel? Ott nincs Németh Sándor. Próbálod megmagyarázni azt, amit Isten csinál. Az összeesések, rángatózások a Bibliában is szerepelnek.
És, hogy miért az első sorban ült? Hát mert vendég volt, de többet nem árulok el, mert csak kiforgatnád a szavam.
Szia !
Nincs itt semmi probléma a bibliából tudjuk akik az Úréi
közösségbe vannak vele aki nem tartozik hozzá nem érti ezt az egészet, de szakértőnek mutatja magát és leleplezi azokat is akik az Úréi mintha minden ilyen mozgalom csalás lenne.
Ettől függetlenül Isten munkája folytatódik tovább, senki aki hozzá tartozik nem veszítette el a hitét vagy rendült meg hitében,és azt gondolja lehet átvertek ?
mert belenézett ebben a videóba.
Isten létezéséről, valamint a tevékenységéről megtapasztalást szerzett,azonkívül ott van a hit a szívében amit Istentől kapott megtérésekor.
Nem fogja elhagyni az Istent, a testvérekkel közösséget, a gyülekezetbe való járást sem.
Ezt a munkát az Úr az egyházban valamint az ébredéseket az egyházban való bemenetelt be fogja fejezni.
Akik megmenekülnek azok meg fognak térni,akik az Úréi kitartanak mellette a földi életük során bármi történjen is, bármilyen ellenpropagandát indít az ellenség.
Az, hogy az ateista vagy csalódott emberek így próbálnak keresztbe tenni Istennek hiábavaló és felesleges próbálkozás.
Shalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!