Nagy Sanyi mint Csillag születik műsorvezető. Vélemények?
Nem tetszik. Így ketten pedig pláne szörnyűek. Elnézést tőlük, de valóban szörnyűek.
Nem emlékszem, hogy én találkoztam volna már vele, és tényleg teljesen olyan, mintha ez lenne az első műsor amit vezet.
nem valami autós műsorban volt?
amúgy szerintem az jó, h ilyen jól néz ki, és igen jó a beszédhangja. de tényleg nagyon esetlen, mint egy kezdő. furák Ördög Nórival.. remélem egyszercsak belejön.
Igen, Alex néven vezetett régen műsort, Balázsnak meg Lilunak nagy haverja volt, és most megint egy csatornánál vannak.
A Viasaton vezetett autós műsort, pár hete is még láttam (gondolom ismétlés). Véleményem róla? Hát nem néz ki rosszul , de nem is túl jóképű. A hangja jó, több reklámban is lehet hallani, a VV-nek is ő a beszélőembere. Nórival tényleg elég amatőr, olyan mintha csak Nóri segédje lenne. Mintha izgulna, nem engedné el magát. Lehet az élő adásokhoz nincs hozzászokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!