Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nagy Sanyi mint Csillag...

Nagy Sanyi mint Csillag születik műsorvezető. Vélemények?

Figyelt kérdés
Én még emlékszem rá, mikor a Z+on Alex néven futott. Igazán eredeti figura volt, érdekesebb, mint a többiek, sőt, emlékszem, mikor az egyik műsorban le is "birkázta" akkori Z+os műsorvezetőtársait. Azóta nem nagyon láttam (talán valami gagyi tv3-on vagy hol tünt fel), a lényeg, hogy nekem ebben a Csillag születikben meglepően elesettnek tűnik. Hová tűnt a tapasztalat mögüle? Olyan, mint egy átlagos kezdő.. Ti hogy látjátok?
2011. máj. 8. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tetszik. Így ketten pedig pláne szörnyűek. Elnézést tőlük, de valóban szörnyűek.

Nem emlékszem, hogy én találkoztam volna már vele, és tényleg teljesen olyan, mintha ez lenne az első műsor amit vezet.

2011. máj. 8. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:
nagyon sz*r
2011. máj. 8. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:

nem valami autós műsorban volt?

amúgy szerintem az jó, h ilyen jól néz ki, és igen jó a beszédhangja. de tényleg nagyon esetlen, mint egy kezdő. furák Ördög Nórival.. remélem egyszercsak belejön.

2011. máj. 8. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, Alex néven vezetett régen műsort, Balázsnak meg Lilunak nagy haverja volt, és most megint egy csatornánál vannak.

A Viasaton vezetett autós műsort, pár hete is még láttam (gondolom ismétlés). Véleményem róla? Hát nem néz ki rosszul , de nem is túl jóképű. A hangja jó, több reklámban is lehet hallani, a VV-nek is ő a beszélőembere. Nórival tényleg elég amatőr, olyan mintha csak Nóri segédje lenne. Mintha izgulna, nem engedné el magát. Lehet az élő adásokhoz nincs hozzászokva.

2011. máj. 8. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szimpi *-*Sanyiiii<3
2011. máj. 8. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Az mtv-n is vezetett műsort (ráadásul élő műsort), én akkor nagyon bírtam, csillag születiket nem néztem még, de ha ti mondjátok, elhiszem.:)
2011. máj. 9. 00:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Én tényleg azért csodálkozom, mert a Z+on nagyon rátermett, laza figura volt, ezerszer érdekesebb, mint Balázs, Lilu, akárki.. ma meg sokkal sutább az előbbieknél is.:-/
2011. máj. 9. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!