A dinoszauruszok lábnyomai mellett emberlábnyomok?
Figyelt kérdés
Ezt ebben a témakörben olvastam,ezzel megdőlt az egész evolució elmélet csak titkolják előlünk a gonosz buta tudosók. Vélemény?2011. máj. 1. 16:44
21/24 anonim válasza:
Péter:
Sajnos a sárkányok nem dinoszauruszok voltak. Létezik egy olyan nevű állatfaj, amelynek a neve komodói sárkány (vagy a viccesebb neve: varánusz), amelyikról mintázták a mitológiai sárkányokat.
A dinoszauruszok meg már régesrég kihaltak, mikor mi kiváltunk az állatvilágból.
20/F/ateista
LACi
22/24 anonim válasza:
Ki szeretné megtudni az igazságot?
Valaki szereti itt a Földön az igazságot?
NEM
A tudomány sem szereti magát megcáfolni.
Méghogy igazság...
23/24 anonim válasza:
19:00 És gondolod hogy Kínától a vikingeken át az amerikai őslakosokig mindenki a komodói sárkányról mintázta a sárkányait? Azt se tudták, hogy mi az.
24/24 anonim válasza:
A kínaiak hosszú sárkánya szerintem a kígyóra hasonlít.
Amúgy az a mexikói lenyomat szerintem nem véletlenül kérdőjeles. "Elmosódott" kúp alakú lenyomat, ennyit lehet látni, hasonlít az emberéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!