Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten mit képzelt, mikor...

Isten mit képzelt, mikor megteremtette a bonobó majmokat?

Figyelt kérdés

[link]

Azaz sokszor közösülnek azonos neművel és a fiatalokkal is csinálják. Isten meg utálja a homoszexualitást, a gyermekek megrontásáért még Jézus sem bocsát meg.

20/f/ateaista

LACi

2011. máj. 1. 14:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jó hogy mondod, az is érdekes, hogy mennyire taglalják a babonák kerülését az egyházi vezetők, amikor a boszorkányüldözési perek során több száz embert égettek el a papok döntése alapján.
2011. máj. 1. 17:36
 12/18 Ozmium42 ***** válasza:
100%

A választ leírták előttem. Majmokra nem az vonatkozik, mint az emberekre. Az ember Isten képmására és hasonlatosságára lett teremtve, és a Sátán megrontotta. A majom az majom.

Aki úgy kezdi a mondatát, hogy "szerintem amúgy a keresztények..." az 95% hogy valami elvetemült baromságot fog mondani. A maradék 5 százalék vagy kevesebb, mint 1 ember, vagy még nem találkoztam vele.

2011. máj. 1. 20:21
 13/18 anonim ***** válasza:
40%

Nahát, hirtelen mennyi pedofil védő lett itt.

Ha ti állatok akartok lenni, hajrá.

2011. máj. 2. 01:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem egyszerű a magyarázat. Amikor az Isten megteremtette az állatokat, akkor nem volt bűn, sem halál, sem fájdalom. Ezek a Biblia szerint a bűn következményeként jöttek be a világba.

Ebből következik, hogy nem voltak olyan bonobó majmok, amik ilyeneket csináltak volna...

Üdv. Péter

2011. máj. 2. 08:17
 15/18 anonim ***** válasza:
20:21 a majom pedig ember szabású...
2011. máj. 4. 17:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen bonobók igazán nem tehetnek a bűnbeesésről.Amúgy pedig szerintem Isten ezt gondolta: De aranyos élőlény!Nézzétek ahogy ugrándozik!
2011. máj. 11. 18:22
 17/18 anonim ***** válasza:

azt hittem az egyik kedvenc muzsikusomat fikázod

[link]

2011. máj. 14. 15:31
 18/18 anonim ***** válasza:

A bonobók állatok, hiába értelmesek, akkor is csak állatok.

Nem bűnösek, még akkor se amikor pl embert ölnek, vgay felebarátjuk nőjét/"vagyonát" kívánják. Mert nincs erkölcsi érzékük, lelkiismeretük.

2021. aug. 16. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!