Isten mit képzelt, mikor megteremtette a bonobó majmokat?
Azaz sokszor közösülnek azonos neművel és a fiatalokkal is csinálják. Isten meg utálja a homoszexualitást, a gyermekek megrontásáért még Jézus sem bocsát meg.
20/f/ateaista
LACi
A választ leírták előttem. Majmokra nem az vonatkozik, mint az emberekre. Az ember Isten képmására és hasonlatosságára lett teremtve, és a Sátán megrontotta. A majom az majom.
Aki úgy kezdi a mondatát, hogy "szerintem amúgy a keresztények..." az 95% hogy valami elvetemült baromságot fog mondani. A maradék 5 százalék vagy kevesebb, mint 1 ember, vagy még nem találkoztam vele.
Nahát, hirtelen mennyi pedofil védő lett itt.
Ha ti állatok akartok lenni, hajrá.
Szia!
Szerintem egyszerű a magyarázat. Amikor az Isten megteremtette az állatokat, akkor nem volt bűn, sem halál, sem fájdalom. Ezek a Biblia szerint a bűn következményeként jöttek be a világba.
Ebből következik, hogy nem voltak olyan bonobó majmok, amik ilyeneket csináltak volna...
Üdv. Péter
azt hittem az egyik kedvenc muzsikusomat fikázod
A bonobók állatok, hiába értelmesek, akkor is csak állatok.
Nem bűnösek, még akkor se amikor pl embert ölnek, vgay felebarátjuk nőjét/"vagyonát" kívánják. Mert nincs erkölcsi érzékük, lelkiismeretük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!