21/22 anonim válasza:
Szia!
Én hívő vagyok, így fogok válaszolni neked. Stephen Hawking számomra egy nagybecsű ember, aki rendkívül intelligens professzor. Miközben olvastam a cikket, azt gondoltam, fizikailag teljesen hihető az, amit ő közvetít felénk. Fizikailag. De abban is biztos vagyok, hogy egy ehhez hasonló, vagy még talán nagyobb erő is közrejátszott létezésünk előidézésében. Ha ebben kételkednél, emlékezz, mit érzel, mikor fellobban benned a szeretet érzése.
22/22 anonim válasza:
Az elsőhöz annyit hogy nem mindenki ilyen! Nem tudhatod nem vagy hívő. Én az vagyok és nem érdekel ez a könyv mert én Istenben hiszek ezen nem tud semmi változtatni! Arra mondjuk van pár bizonyíték hogy bibliai személyek igenis léteztek a Földön. Ha kiderül hogy hülyeség a hívőket akkor sem lehet megváltoztatni mert csökönyösek vagyunk! :) A legtöbb hívő egy életen át hisz Istenben. Ezt küldöm még a többi hozzászólónak is aki bár nem hívő de írt. Most lepontozhattok nem érdekel én is csak elmondtam a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!