Mit szólnának? Semmit. Épp azért hívők, hogy ne zavartassák magukat ilyen csekélységek miatt.
Ha meg mégis szólnak, akkor olyasmit, hogy ezt úgyse lehet bizonyítani - mint ahogyan ők sem tudják bizonyítani Istent -, és más hasonlókat.
Barátom, Stephen Hawking egyrészt mondhat amit akar, annyira érdekel engem, ha meg nem sértelek, mint ahogy Hawking-ot érdekli az, amit én mondok.
De hogy Howking és Isten tudásának szintjeiről a Biblia mit ír, csak hogy te magad is halljál valami okosságot:
"Mert az Isten bolondsága bölcsebb az embereknél, és az Isten erőtelensége erősebb az embereknél." 1Kor 1,25
Szia
Még egy okosság:
isten tud-e olyan nehéz követ teremteni, amit ő maga sem képes felemelni?
Szerintem ez úgy ahogy van, megmagyarázza miért totálisan illogikus feltételezni a létét.
"Szerinted..."
Miért szerinted ki írta?
Hogy mit szólok ehhez?
Semmit!
Te a szentek embereket gyógyító képességéhez mit szólsz?
Én sem tudom bizonyítani se fényképpel se videófelvétellel, épp úgy, ahogy Hawking sem tudja bizonyítani egyetlen állítását se fényképpel se videófelvétellel.
Mellesleg csak úgy mondom, hogy ti is hívők vagytok. Ti ebben hisztek. Ugyanolyan szinten, mint közülünk csak a legfanatikusabbak.
Jól elvagytok egymással. Én kimondottan örülök hogy vannak idióta szélsőséges "keresztények" és hozzátok hasonló szélsőséges ateisták. Nem tudnék kiken röhögni nélkületek. Jól kiegészítitek egymást, annyi biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!