Izraelita vallásúak! Mit szóltok ahhoz hogy sokan azt hangoztatják hogy az istenetek, Jahve a Sátán?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 13:01
31/50 anonim válasza:
én az előző vagyok.AMÚGY ITT MINDENKI MÁS MINEK POFÁZIK BELE HOGY HA NEM IS VÁLASZOL??CSAK AZOK ÍRJANAK IDE AKIK VÁLASZOLNAK!
32/50 anonim válasza:
Az előző válaszolónak:Talán nem azok olvassák akikre ez vonatkozik!Egyébként meg nem kéne ilyen bunkónak lenni!
33/50 anonim válasza:
Az összes zsidó maga a sátán. Hülye kampós orrúak.
35/50 anonim válasza:
"-Cartman, nemondd ki az "F" betűs szót...
-Mit, azt hogy zsidó? "
36/50 anonim válasza:
A Katolikus Egyház feje a Sátán.
37/50 anonim válasza:
22:47es válaszolónak:Ebben igazad van!Nem véletlen az a sok rémes dolog amit művelnek és amit a Pápa is támogat!Undorító!Van olyan természetesen aki becsületesen végzi a munkáját és komolyan is gondolja de attól még ő sincs ,,jó"helyen!
38/50 anonim válasza:
Én hithű ateista vagyok, szerintem ameddig vallás létezik a földön, addig nem lesz béke, sem nyugalom. Annak eldöntése, hogy mi helyes és mi helytelen, csupán intelligencia kérdése, és nem kell hozzá vallás. Egyébként meg az ostobaság és a rosszindulat egyetemes, és egyetlen nép vagy vallás sem sajátíthatja ki magának.
39/50 anonim válasza:
Vallásos zsidó vagyok, de ilyet még nem hallottam senkitől. Mi az, hogy "sokan"? Tudnál esetleg forrásokat írni?
40/50 anonim válasza:
Sokan vannak akik nem lelkek közé valók!:
Jahve-t a muszlimok másították Alak-ká (materiális, anyagot istenítő hitté), azt nem értem milyen logika alapján (feltételezem, képtelenek a Szent Lélekhez felnőni). Az iszlám elég zavaros, tagjainak viselkedését szemlélve Sátánistának (Sátán=lázadó) mondhatók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!