Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért van az, hogy a hívők...

Miért van az, hogy a hívők többsége (tisztelet a kivételnek) magasról tesz a helyesírási szabályokra?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 18:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Bocs, de ez tényleg hülyeség. Az ateisták sem írnak jobban :d
2011. ápr. 14. 19:15
 12/23 anonim ***** válasza:

Kedves14:57!

Nagyon tetszett a válaszod!!!!!!

Hívő vagyok de értem a tréfát!!!

:) :) :) !!!!!!

2011. ápr. 15. 09:56
 13/23 anonim ***** válasza:

09:56

örülök,hogy tetszett:))

2011. ápr. 15. 14:36
 14/23 anonim ***** válasza:

Semmi köze a hithez, az emberek 95%-a (és most nagyon óvatosan becsültem) nem tud helyesen írni. Igény sincs rá. A neten elvétve lehet olyan szöveget találni, amelyben ne lenne helyesírási hiba.

(Egyébként hívő vagyok, és korrektorként dolgozom.)

2011. ápr. 18. 11:41
 15/23 anonim ***** válasza:
Miért van az,hogy ... Egyáltalán,hogy merészelsz határozott kijelentést tenni egy dologrol,melyet semmiképp se tudtál ellenőrizni.És ha nem vagyok Windisgréc (indiszkrét)mért a helyesírási hibákon akadsz fenn,s mért nem a rengeteg,s ráadásul szükségtelen idegen szavakon? Te nem tanultad,hogy volt egy bácsi aki ,mivel a börtönben tintát nem kapott,vérét használta a szavak szebb,jobb illeszthetőségéhez.Mondjam,hogy Kaziczy Ferenc? Lájkolod? (a torkát tudnám elh...no de hagyjuk) Nem lehetne mondani. szereted? kedveled? vagy az ilyenek azzal akarnak feltünni,hogy ismernek néhány hottentotta szót? Nade hagyo. Egyszer talán majd ennek az őrületnek s vége lesz.
2011. ápr. 18. 19:51
 16/23 anonim ***** válasza:
48%
Miért van az,hogy ... Egyáltalán,hogy merészelsz határozott kijelentést tenni egy dologrol,melyet semmiképp se tudtál ellenőrizni.És ha nem vagyok Windisgréc (indiszkrét)mért a helyesírási hibákon akadsz fenn,s mért nem a rengeteg,s ráadásul szükségtelen idegen szavakon? Te nem tanultad,hogy volt egy bácsi aki ,mivel a börtönben tintát nem kapott,vérét használta a szavak szebb,jobb illeszthetőségéhez.Mondjam,hogy Kaziczy Ferenc? Lájkolod? (a torkát tudnám elh...no de hagyjuk) Nem lehetne mondani. szereted? kedveled? vagy az ilyenek azzal akarnak feltünni,hogy ismernek néhány hottentotta szót? Nade hagyo. Egyszer talán majd ennek az őrületnek is vége lesz.
2011. ápr. 18. 19:52
 17/23 anonim válasza:
Utolsónak nagyon nagy tisztelet
2011. ápr. 18. 19:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Ezt mégis miből vontad le? Magyarázd el légyszíves!
2011. ápr. 18. 21:00
 19/23 A kérdező kommentje:

Akinek ez a helyesírási anomália még nem jött le, az nyugodtan olvasson bele a "vallás" témakör válaszaiba. A legvadabb térítők brutálisan rosszul írnak.

Azért zavar jobban a hívők pocsék helyesírása, mint a nem hívőké, mert szerintem Jézus követése bizonyos igényességet követel társadalmi szempontból is.

Kedves Bíró Miklós, bocs, hogy "merészeltem"... Egyébként szerintem az "indiszkrét" is idegen szó... Húúúú, hogy forog most Kazinczy a sírjában :)

Köszönöm a véleményeket!

2011. ápr. 19. 16:14
 20/23 anonim válasza:
nem tudom ezt az ökörséget honnét vetted? nem vagyok hívő,de annyi helyesírási hibával,mint itt sehol nem találkoztam még,már mint az élő chaton ,de sosem kérdeztem ki a hívő ki nem .Te ezt nem tudom honnét vetted már mint a megállapítást?
2011. ápr. 20. 02:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!