Ma délután becsengettek hozzám valami felekezet, a nevük furcsa volt, kissé német hangzású, de nagyon fennakadtam, amikor olyanokat állítottak, hogy két isten van, meg hogy nem szabad ebédet és vacsorát ennem csak reggelit, és hogy az utcákon kell élnem, nem lehet állandó vagyonom, és itt lecsaptam a kaputelefont. Ez melyik vallás lehetett? Erős a gyanúm, hogy csak pár kölyök szórakozott velem, elég fiatalos hangjuk volt, gondolom nem volt jobb dolguk, mint hogy kamu-vallással házalnak. Ti már találkoztatok ezekkel, vagy csak nekem volt hozzájuk szerencsém?
2011. márc. 23. 19:12
1/9 anonim válasza:
Jehova tanúi szoktak házalni és ilyenekkel zaklatni a jónépet.
meg ott van hogy szegényen kell élni és akkor majd jó lesz neked.
2011. márc. 23. 19:22
2/9 anonim válasza:
Mormonok, krisnások?
De reméljük csak szórakoztak valóban. :) Egyébként tényleg Jehova tanúi szoktak inkább házalni, rendkívül erőszakosan.
2011. márc. 23. 19:25
3/9 anonim válasza:
Én egyszer a jehovákat úgy elküldtem hogy hajjajj...
Olyan ökörségeket mondtak, hogy majd akkor lesz szép világ, ha az állatok sem fognak húst enni, mert ugye a hússzerzés során gyilkolnak. :):):)
2011. márc. 23. 19:33
4/9 A kérdező kommentje:
Jehovásokkal már nekem is volt dolgom, de ők nem csak egy istenben hisznek? Nem akarok senkit megbántani, de össze-vissza beszélnek...
2011. márc. 23. 19:37
5/9 dudiska válasza:
Az igaz,hogy Jehova Tanúi,járnak házanként (Máté,24:14 biblia vers alapján)de nem mondják,hogy két isten van!Sőt az egyedüli igaz Istenként tesznek említést a Zsoltárok könyve alapján(83:19).Ha ez erőszak amit ők tesznek,akkor mit értünk valódi erőszak címszó alatt?Bárcsak ennyi lenne az erőszak amit ők elkövetnek!
2011. márc. 23. 19:37
6/9 anonim válasza:
két isten xD
amúgy meg milyen már, hogy "az állatok sem fognak gyilkolni stb stb." akkor ők minek esznek húst? Mármint a jehovások...
2011. márc. 24. 12:42
7/9 anonim válasza:
Se nem jehova tanúi, se nem kirsna hitűek, se nem mormonok voltak. A tanúk és a mormonok keresztény szekták, a krisna hit pedig a hinduizmushoz tartozik. Egyiknek sincsenek az általad felsorolthoz hasonló elvei, szóval ne írjatok hülyeségeket.
Én is utálom, mikor bármelyikük házal, de a hülyeség is felhúz.
Ha érdekel, még csak nem is a szcientológusok voltak, mielőtt azokat is előhozná valaki :D
A szórakozó kamaszokra tippelek. Sosem halottam még ilyesmi szektáról/vallásról.
2011. márc. 25. 21:07
8/9 anonim válasza:
sztem nazarénusok.. egyik ismerősöm is ien szektás
2011. ápr. 8. 15:19
9/9 anonim válasza:
szerintem a pedofiliánusok voltak, nekik különleges szexuális szertartásaik is vannak, és azért van 2 istenük hogy a fiatalabbat b@ssza az idősebb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!