Egyetérthetünk abban, hogy amelyik vallásért pénzt kérnek az átverés, humbug?
Gondolok itt a szcientológiára, a wicca bizonyos irányzataira, Jehova tanúi, Hit Gyülekezete és egyéb szektákra.
Ui: senkit nem akarok ezzel megbántani,természetesen mindenki abban hisz,amiben akar. Végső soron ha ő ettől jobban érzi magát és hajlandó pénzt is kiadni érte,akkor egy kicsit olyan, mint ha a pszichiáterének fizetné :)
Röviden nekem annyi jutott eszembe, h azért van különbség, mert:
A szcientológusok nem tudom mire gyűjtenek, maguknak?
A krisnások pedig ingyen kajáldát üzemeltetnek a hajléktalanoknak/szegényeknek.
Meg amiket eddig is írtak, hogy valamiből a házat/templomot/villanyt is fizetniük kell.
Csak egy mellékes hozzászólást engedjetek meg!
Mekkora összeggel "támogatta" a Magyar Állam CSAK a Római Katolikus Egyházat 2010-ben összesen? Beleértve minden templomfelújítást, költségvetési elkülönítést, stb. Szerintetek hány számjegyből áll ez a szám? Nézzetek utánna, majd aztán lehet vizsgálgatni egyéb gyülekezeteket, felekezeteket, etc Hol tudtátok megnézni ezekre a kérdésekre a válaszaimat?
Egy valamit azért szögezzünk le: az egyház bűnei nem a vallás bűnei.
Azért, mert senkiházi püspökök és papok kiforgatják a tanításokat, még nem jelenti azt, hogy a kereszténységet el kell vetni.
Mindent lehet jól és rosszul is csinálni. Minden megnyilvánulhat pozitív és negatív szinten is. Ez is.
Nem szabad a fürdővízzel együtt a gyereket is kiönteni a kádból.
Nagyon elmentünk a kereszténység irányába...
Én a szektákra gondoltam, kb 1-2 válaszoló volt képes felfogni!
Nagyon vallásellenes vagyok? ez miből jött le neked?
Leszögeztem a magyarázatban, hogy mindenki abban hisz,amiben akar! Nekem nem kötelességem átvenni a vallásokat, de ez nem azt jelenti, hogy utálnám őket! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!