Mi a véleményetek a Newtoni 2060-as világvégéhez?
Az, hogy a 2012-hez képest kicsit később lesz :)
Amúgy meg elárulnád pontosan kérdező, hogy mit takar ez?
Mi már túléltük a Millenium világvégét, utána is dumáltak valamit, hogy rossz a naptár, de azt a dátumot is átvészeltük.
Én úgy vagyok vele, hogy már túléltem két világvégét, a harmadik már meg se kottyan. A negyediket meg nem is biztos hogy megérem.
Nem hiszek a pontos dátumokban. Senki sem tudhatja pontosan, hogy mikor jön el, de a tudósok azzal riogatnak, hogy az üvegházhatás következményeként 2050 körül már olyan állapotok fognak uralkodni a földön ami gyakorlatilag élhetetlenné teszi azt. Pl. soha nem látott árvizek, hurrikánok, a jégtáblák elolvadása miatt eltűnik a golf áramlat aminek Európában egy újabb jégkorszak lesz a következménye, a katasztrófák hatásaként a világgazdaság összeomlik, ami zavargásokat, háborúkat generál. Egy szó mint száz, szép jövőnek nézünk elébe.
De azért nyugi, mi Magyarok talán megússzuk, mert állítólag hazánk kiválasztott ország.
Azért jó lenne, ha a nagy hatalmak végre felébrednének és észrevennék, hogy ilyen mennyiségű co2 kibocsájtással tényleg tönkretesszük bolygónkat, aztán mehetünk a levesbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!