Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményetek a Newtoni...

Mi a véleményetek a Newtoni 2060-as világvégéhez?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 18:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Az, hogy a 2012-hez képest kicsit később lesz :)

Amúgy meg elárulnád pontosan kérdező, hogy mit takar ez?

2011. márc. 3. 18:27
 2/20 A kérdező kommentje:
History tv: Nostradamus hatása - érdekes volt. Állítólag Newton a bibliai leírások alapján ezt számolta ki.
2011. márc. 3. 18:45
 3/20 anonim ***** válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy Newton 2055-öt adta meg a világvége dátumaként. De szerintem ez is akkora baromság, mint a többi :)
2011. márc. 3. 19:43
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a túlnépesedést, és a Föld tartalékainak kiaknázását vesszük, talán nem is akkora baromság. Tény, hogy valamikor a ma ismert civilizáció össze fog omlani a saját súlya alatt, mert ez a fejlődés fenntarthatatlan, a katasztrófa elkerülhetetlen. A kérdés nem az, hogy megtörténik-e, hanem az, hogy mikor.
2011. márc. 3. 22:08
 5/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog megtörténni. A tűlnépesedés meg leginkább a harmadik világot veszélyezteti, talán kitolhatjuk a dátumot 2100-ra vagy még tovább.
2011. márc. 3. 23:15
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi már túléltük a Millenium világvégét, utána is dumáltak valamit, hogy rossz a naptár, de azt a dátumot is átvészeltük.

Én úgy vagyok vele, hogy már túléltem két világvégét, a harmadik már meg se kottyan. A negyediket meg nem is biztos hogy megérem.

2011. márc. 4. 20:30
 7/20 anonim ***** válasza:
Mi a véleményetek a Newtoni 2060-as világvége jóslatról?
2011. márc. 5. 00:05
 8/20 anonim ***** válasza:

Nem hiszek a pontos dátumokban. Senki sem tudhatja pontosan, hogy mikor jön el, de a tudósok azzal riogatnak, hogy az üvegházhatás következményeként 2050 körül már olyan állapotok fognak uralkodni a földön ami gyakorlatilag élhetetlenné teszi azt. Pl. soha nem látott árvizek, hurrikánok, a jégtáblák elolvadása miatt eltűnik a golf áramlat aminek Európában egy újabb jégkorszak lesz a következménye, a katasztrófák hatásaként a világgazdaság összeomlik, ami zavargásokat, háborúkat generál. Egy szó mint száz, szép jövőnek nézünk elébe.

De azért nyugi, mi Magyarok talán megússzuk, mert állítólag hazánk kiválasztott ország.

Azért jó lenne, ha a nagy hatalmak végre felébrednének és észrevennék, hogy ilyen mennyiségű co2 kibocsájtással tényleg tönkretesszük bolygónkat, aztán mehetünk a levesbe.

2011. márc. 5. 01:49
 9/20 anonim ***** válasza:
53%
Véleményt kérdezel, az enyém pedig az, hogy az valószínűleg hamarabb lesz 2060-nál, de hogy mikor senki sem tudhatja, csak az idők jeleit lehet felismerni, amit csak az érthet meg, aki olvasgatja a Jelenések könyvét.
2011. márc. 5. 22:51
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem hogy ha 2012 nem jól sül el (szoval nemlesz vilagvége :D ), akkor kell vmi ami majd motiválja az embereket hogy tovább éljenek, hogy majd 2060 ban meghaljanak. De persze akkoris csak eltolják mondjuk 2100-ra mert kerek szám :))
2011. márc. 7. 03:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!