A katolikus egyházban miért van sok pedofil pap? Miért nem tesznek ellenük?
tegnapi 15.29-es!
Igenis van Mennyország, Üdvösség (örök élet)!
Olvasd csak el a következő történetet:
Az, hogy valaki elfojtja a szexuális vágyait, attól még nem lesz se meleg, se pedofil.
Ma voltam egy pesti templomban misén, ahol tényleg nagyon jó a pap, mindenféle programot kitalál, hogy a hívek ne csak misére járjanak, hanem kirándulni, szórakozni stb.
Mise után az ajtóban mindenkivel külön kezet fog, és mond 1-2 kedves szót az embereknek, és egy kisfiúnak is mondott valamit, majd lehajolt és megcsókolta a homlokát. Ekkor úgy megfordult a fejemben, hogy egy papgyűlölő erre már azt mondná, hogy "milyen pedofil pap, csókolgatja a gyerekeket". A legtöbb pedofilbotrány az ilyen esetekből indul ki.
"100 egy adott országban és abban az adott országban lehet még pár ezer is. Így több tízezer lehet belőlük a világban, akár 100000 felett is."
Mutass Magyarországon 100 pedofil papot. Mint írtam: gyakoraltilag ha kiderül egyről, az bulvártéma lesz. Ha egy "normál" emberről, arról ma már sajtóhír sem, az szinte nem téme bulvár szempontból. A világon nincs szerintem összesen 10000 pedofil pap. Viszont a pedofil emberek valószinűleg milliókra tehetők. Arányaiban szinte biztos, hogy nincsenek többen, mint a "normál" emberek. De erről nem fog pontos statisztika készülni.
ma 07:00!
Inkább választom a zsidó vallást, mint a katolikust.
"Inkább választom a zsidó vallást, mint a katolikust."
Itt kibújt a szög a zsákból. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!