Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az atv, és a hit gyülekezet,...

Az atv, és a hit gyülekezet, miért támadja állandóan az iszlámot?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 19:21
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, ajánlanék neked egy témába vágó honlapot, nagyon tanulságos:

[link]

2011. febr. 25. 00:16
 42/52 A kérdező kommentje:

Ez egy gagyi honlap. Komolytalan, és hazug. Már ilyennek nem dőlök be!

Inkább valami igazság!

[link]

2011. febr. 25. 00:46
 43/52 anonim ***** válasza:
91%
na persze, nem tetszik, hogy összeszedték a balhéikat egy helyre, szóval rögtön hazugság, mi? agyas vagy fiam, rendkívül agyas
2011. febr. 25. 00:58
 44/52 anonim válasza:

Gárdonyi Egri csillagok-jában nem az iszlám sereg volt a támadó? Tudtommal az iszlám akarja kiterjeszteni a kalifátust az egész világra, nem? Akadnak iszlám vallású országok ahol ölik, üldözik a más vallásúakat. Demokratikus országokban iszlám hite miatt nem ölnek és nem is üldöznek senkit tudtommal.

Magyarországon nem tudok róla, hogy üldöznék az embereket iszlám hitük miatt, sőt! Gondolom, hogy a kérdezőt sem terrorizálhatták iszlám hite miatt. Alexandriából viszont elég egyértelmű hírek érkeztek nemrég keresztények meggyilkolásáról.Iszlám vallású országokban nincs olyan fokú szabad vallásgyakorlás, mint a keresztény országokban.

A hitgyülekezet rendelkezik tankokkal, bombázókkal? Vagy az atv? Állandóan (24órában folyamatosan) képesek alvás nélkül bombázni, rakétázni az iszlámokat?

Jó lett volna ha egyetlen konkrét támadásról írt volna a tisztelt kérdező, mert így nehéz reagálni konkrétumok híján.

Azaz lehet, mert vannak konkrétumok, de most az inkább az iszlám országokban uralkodó antidemokratikus állapotokat bizonyítják, mert pl. Líbiában is Kadhafi úr a saját tüntető népét bombáztatja, löveti a hadseregével.

A híradások támadásnak minősülnek? Minden tévéadóban közlik a tüntetéseket, kríziseket. Ezeket a válságokat nem a magyar tévék, meg a magyar vallások hozzák létre ott Egyiptomban, Líbiában, Észak-Afrikában stb. iszlám többségű környékeken. Szerintem nem minősül támadásnak az, ha tényeket közöl egy magyar tévé, vagy egy vallásos közösség. Vagy mégis? A tény, mint támadó eszköz? Naneee.

2011. febr. 26. 01:54
 45/52 A kérdező kommentje:

"A hitgyülekezet rendelkezik tankokkal, bombázókkal? Vagy az atv?"

Nem!

Akik a tankokkal, bombázókkal rendelkeznek, azok rendelkeznek a hitgyülekezettel, és az atv-ével is.

A tankokkal, és bombákkal terjesztik, erőszakosan a hitüket, és nézeteiket, és terrorizálják az embereket, fizikálisan, és a hitgyülekezettel, és atv-ével, pedig szellemileg! A hitgyülekezettel, és az atv, maguk a bombák!

2011. febr. 26. 10:46
 46/52 anonim ***** válasza:

Akik a tankokkal, bombázókkal rendelkeznek, azok rendelkeznek a hitgyülekezettel, és az atv-ével is.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2011. febr. 26. 12:13
 47/52 anonim válasza:

Kedves kérdező.

<strong>Akkor most végül is ezzel a kérdésével Ön leleplezni szándékozik ezt a két műsorszórót inverz módon?</strong>

Milyen módot javasolna Ön ennek a két tévécsatornának a gyors lejáratásához?

2011. febr. 26. 22:42
 48/52 anonim válasza:
Könnyebb lenne a peres eljárás elindítása, ha valaki megadna egy konkrét linket, vagy videót arról, hogy miként valósul meg ez a konkrét fegyveres bűncselekmény.
2011. febr. 26. 22:52
 49/52 csalán válasza:
8%
hitgyülde+atv=kriptocioniosta izzadmány, iszlámellenességük manőver, ha annyira ellenük lennének ott "gyülekeznének" köztük de mivel itt vannak, felfedhető céljuk a kereszténység szektáns bomlasztása, kerül amibe kerül, van rá mani jóreggelt emberek!
2011. márc. 2. 11:35
 50/52 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

túlbonyolítjátok a dolgokat. A hit gyülekezete egy szekta, az Atv meg a legmocskosabb neoliberalizmus melegágya, és aki jót akar magának, nem néz ilyen tévécsatornát.

Én sem nézem, de van olyan ismerősöm, aki kénytelen nézni, mert a családtagjai is nézik, és bizony elmeséli nekem, hogy mik mennek ott.

Azt tanácsolom nektek, hogyha valóban támadják az iszlámot az Atv valamely műsorában (ezt egyébként a haverom is megerősítette) indítsatok pert az Atv ellen.

Én baháí vagyok, de ha valaki előttem bármelyik más vallást mocskolja, azt mondom neki, hogy most fogd be azt a mocskos pofádat, mielőtt még jól pofáncsaplak.

Nem is mernek a haverjaim előttem cigányozni, zsidózni, vagy bármely népcsoportot/vallást szidni, mert én bizony leordítanám a fejüket, az tuti.

Sok sikert kívánok nektek az ellenetek uszítók leállításához.

Üdv: a baháí csaj

2011. jún. 1. 16:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!