A Jehováknál szokás még az úgynevezett kotonozó est?
Semmi ilyesmi nincs náluk!Ezt valaki kitalálta,de fogalmam nincs miből jött ez le valakinek.Engem gyerekként ebben a vallásban neveltek,ma már nem tartozom közzéjük.Esténként amikor a királyság terembe mentünk,előadásokat tartottak olyan személyek akik nagyon tapasztaltak és olyan témákról ami minden nap mindenkivel előfordul.Érdekes tud lenni egy ilyen előadás és tanulságos.Vannak kiadványok amiből valaki feolvas részleteket és azt közösen,hogy mindenki megértse megbeszélik,ez történik ott esténként.
Remélem tudtam segíteni!
sok gyökér azt se tudja merre van arccal..azt itt osztja az észt.
nekem rengeteg Jehova Tanu ismerosom van.. némelyik sokkal jobbfej mint akàrki.. ugyhogy semmi baj ezzel az egésszel.
nincs semmi ilyen est..meg stb.ez sok idiota kretén agyszüleménye.
mikor összegyűlnek akkor Bibliàt olvasnak stb..
jobb lenne ha elötte tisztàba lennétek az alapdolgokkal ezzel kapcsolatba pofázás helyett. utàna lehet nyomni az okosat!;)
" mért ne lehetne ha gruppen parti is vaan akkor mért nee lehetnee elvégre azok is emberek "jo " kis társsaságbaan"
Mert a te fantáziád világi
Az náluk másként működik
Azért ne lehetne mert Nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!