csak amit szoktam általában mondani...hogy iszonyat nagy tévedésben vannak az emberek a létezésükkel kapcsolatban...és az emberek tudatának van jelentős szerepe, mintsem a fizikumának, ezért is lehet ily módon manipulálni a másikat.
üdv és sok sikert mindenkinek
25/F
LastOne.Left
2010. nov. 14. 12:00
2/7 anonim válasza:
Azzal, hogy ezeket elmondja a videóiban, máris manipulál embereket, ergo ugyanazt csinálja mint akikről beszél. Kíváncsi lennék mihez kezd magával egy tökéletes világban, mivel a videók alapján ő tökéletesnek állítja be a nézeteit és saját magát.
2010. nov. 14. 12:14
3/7 anonim válasza:
Miért pont Atyaég1-ről? Elég szánalmas, hogy jóindulatból, vagy még ha nem is abból, de próbálja hasznos dolgokra felhívni a figyelmet(kb h ne engedj a manipulációnak, vagy tököm tudja ilyen röviden összefoglalni), erre ahelyett hogy elgondolkoznának a mondottakon, vannak akik egyből csak őt támadják. Kényelmesebb mondani hogy áh csak egy szektás, meg unatkozó, nagyképű magát tökéletesnek hívő akárki, mert talán titokban rájött(akik szidják) hogy hoppá kicsit lehet befolyásoltak innen onnan... az agy meg nem fogadja el könnyen hogy önellentmondásba keveredett. Persze nincs kizárva ha valaki kritizálja akkor lehet jogos, de kommenteknél nem ezt láttam többségben, de mindegy. Engem nem érdekel atyaég, pár dologban nem én sem értek vele egyet, de közel sem mondanám rossznak a videóit.
2010. nov. 14. 13:06
4/7 anonim válasza:
Egyetértek az illetővel, a média valóban egy manipulátor gépezet,viszont a vallás ugyanaz,csak a másik fele.szóval az,hogy "én vagyok a jó, a másik pedig egyértelműen rossz"ez megintcsak óriási manipuláció,szerintem valahol középen kéne megtalálni az egyensúlyt.
2010. nov. 15. 11:45
5/7 anonim válasza:
Csak az elsőt néztem meg, és nagyrészt egyetértek. Tényleg káros hatással van a fiatalságra a média. De volt benne egy olyan rész, amiből nekem az jött le, hogy az USA maga a fertő - na ezzel nagyon nem értek egyet!
Sok amerikaival találkoztam már akik mind Krisztus igaz követői és csodálatos emberek!
Ajánlanám a KontrasztKiálltást ( [link] és a Fiatalok az Élet Küszöbén-t (htto://www.fek.hu/) ők hasonló témákkal, sokkal szelídebben foglalkoznak.
2010. nov. 16. 08:14
6/7 anonim válasza:
"USA maga a fertő - na ezzel nagyon nem értek egyet!
Sok amerikaival találkoztam már akik mind Krisztus igaz követői és csodálatos emberek!" Ne vedd sértésnek, de erre olyan könnyű beszólni. Egyik kutya, másik eb, akit a média nem, azt az egyház/vallások butítják :) (persze hívő tudósok stb)
2010. nov. 16. 14:18
7/7 anonim válasza:
amikor a napiszarról tartott ész osztást, akkor kicsit eltért a tárgytól :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!