Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Vajon miért volt vonzó annyira...

Vajon miért volt vonzó annyira a kereszténység a történelem során? Azon kívül hogy monoteista vallás. (Egy istenhit) Hiszen Pokollal, és bűntudattal fenyegetnek....

Figyelt kérdés
Én betiltanám!
dec. 31. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hidd el, kérdező, hogy az örök élet nem lesz unalmas. Isten jelenlétében nem létezik rossz. És azok, akik bepillantást nyerhettek ebbe, vágyakoztak ott maradni.
dec. 31. 23:39
 12/13 anonim ***** válasza:
26%
És rengeteg helyen be is tiltották. Az sem akadályozta meg a terjedését, sőt a legüldözöttebb országokban sokszor jóval erősebb hite van az embereknek. Pedig ha belegondolsz, mi jó származik nekik abból itt? Rájuk gyújtják a templomot. Az igaz keresztények nem ebben a világban hisznek.
dec. 31. 23:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az Isten létezik-nem létezik dolog egy álvita.. Azért álvita, mert vagy valaki a keresztény tanítás szerint akarja élni az életét, vagy nem.. Akár még hihetek Isten létében, ez semmit se számít, akkor, ha én nem az ő tanításai szerint akarok élni, és nem értek egyet vele bozonyos dolgokban. Ennyi...
jan. 1. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!