Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért néznek elmebetegnek?

Miért néznek elmebetegnek?

Figyelt kérdés
Ha én Húsvétkor hiszek a nyusziban aki hímestojást tojik kinevetnek, mert szerintük sokkal hihetőbb hogy egy csávó aki Isten fiának mondta magát csak úgy feltámadgatott.

okt. 8. 13:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
49%

"Nem tudok forrást küldeni ahhoz amit akár 5 vagy 10 évvel ezelőtt tanultam valahol. Ha érdekel akkor nézzél utána te is."

Fölösleges, a mesterséges intelligenciával dolgozom. Nem tőle kérdezek le mindent, de ha megerősítésre van szükségem egy adott témát illetően, akkor egésznyugodtan megkérdezem. Esetünkben ez már megtörtén és helyénvalónak látta az általam feltételezett dolgokat.

okt. 10. 18:25
 22/24 anonim ***** válasza:
62%
Sajnos az MI egyelőre elég gagyi és sokat téved.
okt. 10. 19:18
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

"Sajnos az MI egyelőre elég gagyi és sokat téved."

A copilot hogyha választ generál neked feltünteti és linkeli a forrásait is, úgyhogy ez megint nem jött be.

okt. 11. 18:31
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Valóbban. Ezt még korábban nem használtam de ez nem is zárja ki azt, hogy tévedjen.

Ezen az sem feltétlen változtat, hogy ha linkeli a forrását mert ha az adott személy (esetünkben te) nem tudja megállapítani, hogy az adott forrás megfelelő-e akkor olyan mint halottnak a csók

(elég sokszor láttam már, hogy küldözgettek itt is linkeket, hogy ott van a hiteles forrás és küldtek egy oldalt ahol össze vissza hazudoztak mindenféle cáfolt és alaptalan ostobaságot).

Már csak az a fő kérdés, hogy miért is tőlem kérsz forrást ha ott van neked egy MI amivel könnyedén szerezhetsz forrást ahhoz amit írtam?

okt. 12. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!