Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az miért van hogy lehet több...

Az miért van hogy lehet több olyan csodás esetről hallani, hogy néhány muszlim úgy tért meg , hogy Jézus megjelent álmában, de egy olyan esetről sem hallottam, hogy hívő kereszténynek megjelent volna Mohamed?

Figyelt kérdés

szept. 20. 16:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
31%
Mert MO-on nem divat az iszlám.
szept. 20. 18:14
 2/28 anonim ***** válasza:
37%
Lehet halála után olyan helyre került, ahonnan nem jelenhet meg.
szept. 20. 20:12
 3/28 anonim ***** válasza:
19%

Mert az iszlám Lucifer félrevezetése, aki Gábriel angyalnak kiadva magát igyekezett lefaragni a kereszténységből.

Nem baj, hogy ez így alakult. Isten megengedte ezt így. az ember pedig továbbra is szabadon választhatja Krisztust. Ráadásként így maradtak helyek a világban, ahol mártírhalált halhatnak a keresztények az igazságért, ami a Krisztus.

szept. 20. 20:49
 4/28 anonim ***** válasza:
37%

Sokkal többen lesznek keresztényből muszlimok mint fordítva. És aki muszlim lesz az nem azért lesz mert hangokat hallott vagy mert látni vélt valakit hanem tények alapján az iszlám tanításait igaznak, helyesnek gondolva.

Ha keresztényeknél úgy működik hogy Jézus megjelenik hogy áttérj, akkor miért nem jelenik meg minden embernek? :) És akkor mindenki keresztény lesz egy csapásra :) Egyébként honnan tudod hogy nem a Sátán jelenik meg ilyenkor Jézusnak kiadva magát? A keresztény vallás alaptanítása valójában 90%-ban ókori pogány vallások tanítása szóval nem csoda ha a Sátán szimpatizál a kereszténységgel.

szept. 20. 21:33
 5/28 anonim ***** válasza:
0%

Csak félig értek egyet kedves 3-as válaszoló.

Sátánnak soha nem volt az a neve, hogy Lucifer. Isten méltatlannak tartja arra is, hogy a valamikori angyali nevét bárki megtudja.

Még a hűséges angyalainak a nevei sem olvasható a Bibliában, csak a Fő angyalé Mihályé, és Gábriel hírvivő angyalé.

Pedig ha valakik, akkor a hűséges angyaloknak nagyobb tisztelet járna, hogy tudják a nevét, nem Sátánnak.

A világi keresztények olyan valláshoz tartoznak, ami része a világnak, annak politikai, háborús eszméinek is. Illetve olyan tanítást is elfogadnak ami Biblia ellenes, más vallások és filozófusok tanításain alapulnak.

Egy keresztény vagy teljesen Tiszta imádatot gyakorol, vagy semmit.

Jézus a félszívűséget, csak a nevére hivatkozást nem fogadja el.

Ezért ez nem mártír halál.

szept. 20. 21:39
 6/28 anonim ***** válasza:
43%

Hogy lehet bennetek ennyi gonoszság? Még életemben nem láttam ilyet.

szept. 20. 22:24
 7/28 anonim ***** válasza:
8%

Tömegesen hagyják el a kereszténységet és fogadják el az iszlámot, köztük papok is! Fordítva ez nem elmondható!

Mindig kerestem istent, és a tanításokat, kértem hogy vezesse az életemet. Ekkor hagytam el a gyakorolt kereszténységet és fogadtam el hogy Isten 1, nincs fia, se anyja se apja, ő önmagában létezik és nincs szüksége társra! Az Iszlám logikus és tanításai utat mutat az életünk minden pontjára. Alhamdullilah az iszlámért

szept. 20. 22:36
 8/28 anonim ***** válasza:

Hol vannak ezek a tömegek? :)

Az iszlám propaganda mesékben?

szept. 20. 22:44
 9/28 anonim ***** válasza:
Nézz szét a világban 🤷🏽‍♀️ a leggyorsabban növekedő vallás az egész világon. Google a barátod
szept. 20. 22:56
 10/28 anonim ***** válasza:

Igen, elsősorban a népszaporulat miatt. A google a barátod...

szept. 20. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!