Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek bűn a maszturbálás?

Szerintetek bűn a maszturbálás?

Figyelt kérdés
De most komolyan... Ha igen, hol van benne a Bibliában?
2010. nov. 3. 15:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Utolsó: Annyit még, hogy meglátszik az egyház nagy prűdsége, tiltása ilyen téren. Nem véletlen van annyi pedofil stb. pap. Ha maszturbálok, akkor kinek ártok, nem fogok emiatt megerőszakolni egy nőt, ha meg közben valakire gondolok, annak mi baja lenne ebből - semmi. Ha teljesen elfolytom magamban a vágyat, akkor abból valami mentális probléma könnyen lehet, ami már veszélyes dolog.

Az egyház pont a gondolatok felett hivatott uralkodni!

Nyugodtan maszturbálj kérdező!!! Csak jót teszel magadnak, mert jó a hormonrendszernek, testileg egy egészséges dolog! A vallási eszmékkel meg le kell számolni végleg, helyébe lépjen inkább a bölcsesség, mert csak az a járható út!!

2010. nov. 4. 13:14
 12/33 anonim ***** válasza:
90%

13:14.

Félreértesz ha azt hiszed el kell nyomni a vágyakat...én csak leírtam, hogy melyik parancsolathoz köthető a maszturbálás...és a bűn azért bűn, mert az egyént gátolja a továbbfejlődésben, ami pont, hogy mentális...nem azért, mert másnak ártasz vele...ha valakivel önzetlenül cselekszel, azt lehet zokon veszi és hozzá társít negatívumokat, bemagyarázza magának, hogy biztos csak azért segítesz, mert ki akarod használni...az pedig már az ő bűne...:)

Megérteni, elnyelni kell a vágyakat, nem pedig elnyomni, hogy felemésszenek minket...szóval ha a kérdező úgy érzi, még nem tudja megérteni azokat a bizonyos igazságokat, amik köré fonódnak a parancsolatok, akkor nosza hajrá...idővel úgy is megérti, főleg ha őszintén keresi a válaszokat.

üdv és sok sikert

25/F

LastOne.Left

2010. nov. 4. 15:06
 13/33 anonim ***** válasza:
Szeirntem nem, nem is tartom annak. Az én olvasatomban a ne paráználkodj annyi, mint ne dugj kecskével, vagy ilyesmi... Én nem szoktam, mert nem vagyok parázna:D
2010. nov. 4. 15:17
 14/33 anonim ***** válasza:
Nem bűn.Ha a Bibliára vagy kíváncsi,a paráznaságot említi mint bűnt.a paráznaság szó hűtlenséget jelent,vagyis házasságtörést.
2010. nov. 5. 08:13
 15/33 anonim ***** válasza:
LeastOne.Left: Ritkán találkozom ilyen értelmesen leérvelős emberrel.:) Kösz a választ.:) Te tényleg gyik. "szellemi guruja" vagy! Megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol.:)
2010. nov. 5. 11:24
 16/33 A kérdező kommentje:
Igen ez engem is érdekelne:)
2010. nov. 5. 12:01
 17/33 anonim ***** válasza:

Szánalmas az egész papság úgy ahogy van!!!!!!!!

Ál-Hívők!!!!!!!!!!!!!!!

Mennyi pedofil pap van te jó ég!!!!!!!!!!!!

2010. nov. 5. 16:43
 18/33 anonim ***** válasza:
mennyi libsi agitátor van úr istren >_<
2010. nov. 5. 20:55
 19/33 anonim ***** válasza:

tegnap 11:24. :)

Figyelj, mert most jön a nagy poén. :D

Ha az érdekel mivel foglalkozom, akkor azt mondom neked, hogy "tisztogatok", segédkezek önszántanból az embereknek megérteniük saját magukat, mert van valamim, amivel ezt megtehetem, egy elég komoly hangvételű "valami", bár ebbe nem olyan rég kezdtem bele(kb 6 hónapja van tudomásom ilyen dolgokról/igazságokról), és "szólóba" csinálom, vagyis nem tartozom senkihez és semmihez konkrétan. Ha az érdekel van e munkahelyem, akkor azt mondom, hogy nincsen...álláskereső vagyok már egy ideje, gondolom nem kell okokat írjak. :P

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. nov. 6. 10:06
 20/33 anonim ***** válasza:

ma 10:06

lelkésznek jó lennél

2010. nov. 6. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!