Szerintetek bűn a maszturbálás?
Figyelt kérdés
De most komolyan... Ha igen, hol van benne a Bibliában?2010. nov. 3. 15:34
1/33 anonim válasza:
Igen, és meg fogsz vakulni tőle.
2/33 anonim válasza:
Sehol. Ez Ónán (vagy hogy hívták) esetének a félremagyarázása. Amúgy nem bűn, miért lenne az.
4/33 anonim válasza:
Nem bűn, aki mást mond az korlátolt, prűd és sötét.
7/33 A kérdező kommentje:
érdekes link, bár ha nagyon kötekedni akarnék vele akkor azt írja hogy, a " mag ne hulljon a földre", de ha nő vagyok akkor ez nem áll fenn ugye.
2010. nov. 3. 20:36
8/33 anonim válasza:
Szerintem maga a maszturbálás még tényleg nem lenne bűn. Csakhogy, az általában nem csak ugy történik, hanem együtt jár képek, videók nézésével, fantáziálással. Vajon a fantáziálás nem esik e a paráznaság körébe? szerintem igen, mert ha gondolotban kívánunk valakit az is paráznaság. Szóval a maszturbálásból így egy negativ dolog kerekedik ki.
9/33 anonim válasza:
Az és pokolra fogsz jutni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10/33 anonim válasza:
ne paráználkodj a parancs, ha arra vagy kíváncsi...a paráznaság maga a szexuális vágy(nem ösztön), ami a kéjes gondolatokból táplálkozik...szóval egy maszturbálásnál ezek játszanak szerepet...önző vágyakozás a testi kielégülésre. ilyen egyszerű. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!