Érdekes kérdések az igaz keresztények felé?
A keresztények akkor is kiakadtak amikor a Madagaszkár 2 rajzfilmben Julian király nőnek öltözik a móka kedvéért?
Miért volt ennyire neveletlen a gyerek Jézus? Szó nélkül elment a templomba, és a szülei aggódva keresték!
Ha keresztényként azt mondom, hogy de utálom a gyors mozgó hangos vad motorosokat, akkor képmutató álszent vagyok? Miért?
Egyébként észrevettem én is, hogy a Zebra úgy van alakítva, hogy lehajolva igyon a vízből. Kicsit veszélyes inni így, hol ebben az isteni tökéletes tervezettség?
Ez tényleg hasonlít az evolúcióra.
Na próbáljunk válaszolni:
1-es: NEM beszélhetek mindenki nevében de engem nem zavart( nem is emlékszem rá)
2-es:Nem tudok rá válaszolni most azon lehetne filozofálni hogy tudta hogy nem esik baja és a szülei megtalálják de szerintem felesleges.
3-as:Nem,mert nincs köze hozzá.
4-es Honnan tudjam? ( Nem kell mondani tudom hogy az evulóció létezik )
Kedves Kérdező
Amikor Isten megtervezte és kivitelezte az életformákat, semmilyen veszély forrás nem létezett, sem emberek, sem állatok esetében.
Ezért téves az elképzelésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!