Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Érdekes kérdések az igaz...

Érdekes kérdések az igaz keresztények felé?

Figyelt kérdés

A keresztények akkor is kiakadtak amikor a Madagaszkár 2 rajzfilmben Julian király nőnek öltözik a móka kedvéért?

Miért volt ennyire neveletlen a gyerek Jézus? Szó nélkül elment a templomba, és a szülei aggódva keresték!

Ha keresztényként azt mondom, hogy de utálom a gyors mozgó hangos vad motorosokat, akkor képmutató álszent vagyok? Miért?

Egyébként észrevettem én is, hogy a Zebra úgy van alakítva, hogy lehajolva igyon a vízből. Kicsit veszélyes inni így, hol ebben az isteni tökéletes tervezettség?

Ez tényleg hasonlít az evolúcióra.

aug. 22. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Egyik sem volt érdekes, de még értelmes sem.
aug. 22. 09:42
 2/3 kürtőskalácska ***** válasza:

Na próbáljunk válaszolni:

1-es: NEM beszélhetek mindenki nevében de engem nem zavart( nem is emlékszem rá)

2-es:Nem tudok rá válaszolni most azon lehetne filozofálni hogy tudta hogy nem esik baja és a szülei megtalálják de szerintem felesleges.

3-as:Nem,mert nincs köze hozzá.

4-es Honnan tudjam? ( Nem kell mondani tudom hogy az evulóció létezik )

aug. 22. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező

Amikor Isten megtervezte és kivitelezte az életformákat, semmilyen veszély forrás nem létezett, sem emberek, sem állatok esetében.

Ezért téves az elképzelésed.

aug. 22. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!