Vincze Minya István miért mondott le?
Ez áll a keresztény tanításban: "Ha valaki férfival hál úgy, ahogyan asszonnyal szoktak hálni, mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk."
Nos aki nem fogadja el a keresztény tanítást, az intoleráns a kereszténységgel szemben. Miért nem inkább azokat mondatják le, akik a kereszténységet támadják? A pápa egyébként Isten szolgája, ő miért támogatja a meleg közösséget?
"Ez áll a keresztény tanításban"
Megmutatnád, hogy pontosan hol áll ez a keresztény tanításban?
Mert én ilyet csak az Ószövetségben találtam.
Ellenben az benne áll a keresztény tanításban, hogy ne hazudj, ahogy az is rád vonatkozóan, hogy az ördög az atyátok.
Nézd mit mondott Jézus nektek:
„Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!”
Az Ószövetség nem Isten szavai?
"rád vonatkozóan, hogy az ördög az atyátok."
Ezt mire véljem?
"Nézd mit mondott Jézus nektek:
„Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!”"
És ez szerinted ez azt jelenti, hogy kussoljunk, mert mi is bűnösök vagyunk?
Egyébként a papok azt tanították, hogy a szodómia bűn. A pápa természetesen támogatja, az ő atyja az ördög inkább, nem az enyém. Nem csoda, hogy üresek a templomok padjai. Júdásként elárulták a kereszténységet, aki pedig igaz ember, annak le kell mondania. Régen készek voltak meghalni a hitükért, most meg ilyenek előtt meghajolnak.
Te egy kizárólag zsidókra vonatkozó ószövetségi törvényt idéztél. megjegyzem, hogy a házasságon kívül szexuális életet élő hetero emberekre is ez vonatkozik. Velük kapcsolatban is ilyen hangosan óbégatva kéred a kínzásukat? Valószínűleg már te se élnél, mert biztos éltél nemi életet házasságon kívül.
Hogy hogy mire véld? Azt hittem, hogy ismered a Bibliát. Ha ismered, akkor tudnod kéne az idézetem környezetét is.
"És ez szerinted ez azt jelenti, hogy kussoljunk, mert mi is bűnösök vagyunk?"
Mondjuk neked nem ártana. Értem én, hogy látens homi vagy, ami ilyen homofóbiaként jön ki rajtad, de mi keresztények nem szitkozódunk így, nem bujtunk senkit középkorban se nagyon használt kínzások elkövetésére, a gyűlöletbeszédtől pedig elhatárolódunk.
Nézd, azért nem lepődtem meg, hogy semmi közöd a kereszténységhez, amekkora gyűlölet van benned, nincs min csodálkozni.
"Fütty szóra emberek mondanak le a posztjukról, szerinted jól van ez így?"
Nem fütty szóra mondott le, a püspöke lényegében kötelezte. Tudod a kereszténység Krisztust hirdeti, te a sátánt szolgálod.
Amúgy olyan butácska vagy, hogy hibásan rendre papot írsz, pedig lelkészről van szó. Minden egyes mondatodból látszik, hogy semmi közöd a kereszténységhez, csak egy szélsőjobbos látens meleg van.
6.: Nincs bennem semmi gyűlölet, harag annál inkább. Isten is haragra szokott gerjedni a gonoszság láttán.
Nekem a kereszténységhez sokkal több közöm van, mint neked. Attól, hogy ájtatoskodsz, még nem kerülsz közelebb Istenhez. Ha a templomodban a Szent Jézust szivárványszínűre festenék, és falloszt raknának a kezébe az elfogadás és tolerancia jegyében, te szépen jó kisfiú módjára kussolnál, megalkuvó mosolygás mellett, miközben gondolatban azon járna az eszed, hogy te most mekkora nagy keresztény toleráns elfogadó hős vagy, ha pedig én szót mernék emelni a szégyen ellen, az már biztos, hogy teli torokból üvöltenél le.
Neked mi közöd van a kereszténységhez? Az itt látható látens homoszexualitásodból fakadó gyűlölködésnek semmi köze a kereszténységhez. A sátánhoz viszont annál több.
Ja és nem mellékesen megvagyok keresztelve, tehát keresztény vagyok.
Voltam egyébként elsőáldozó is, nem mintha ez számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!