Miért vannak még mindig vallások a 21-ik században? Miért nem fogadják el az emberek, hogy a halál természetes, és nincs feltámadás, se túlvilág?
Nem nem merek, hanem nem látom értelmét.
Én nem szócsatákat jöttem vívni. Amit leírok azt lehet elfogadni, vagy elutasítani. Hanem látom értelmét, akkor Jézushoz hasonlóan, nem folytatom tovább a beszélgetést.
Jézus sem válaszolt meg mindig mindent, ha semmi értelmét nem látta, éscsak a lényegről elterelődik a szó.
"Jézus sem válaszolt meg mindig mindent, ha semmi értelmét nem látta, éscsak a lényegről elterelődik a szó."
Csak épp gyökeresen más a helyzet, ha valaki azért menekül el a vita elől, mert ő maga is tudja hogy a hamis ideológiáit nem tudja mivel védeni...
23
Nem menekültem. és nem tartom hamisnak amit mondtam, Bibliai alapja van.
De gondolj amit szeretnél, békével.
#26 vagyok, amúgy keresztény vagyok
És annyit javítanék magamon, higy nem ilyesztő a halál ugyanannyira, de nyilván számunra is rémisztő
@13
A 13-as hozzászólásod pontosan úgy hangzik, mintha Sátán maga mondta volna, hisz az ő véleménye pontosan ez.
@19
"nem Jehova tanúja, hanem keresztény"
Ennek a halmaznak így pontosan nulla tagja van.
Ha viszont úgy fogalmaztál volna, hogy "nem Jehova tanúja, hanem álkeresztény", akkor ~2 milliárd emberről tettél volna említést.
"Ez a racionális objektív józan gondolkodású megközelítés!"
A racionális, objektív józan gondolkodás az, hogy nem tudjuk mi van a halál után.
16
Nem kiragadtam, hanem csatoltam ahhoz amit idéztél.
Vagy is, hogy az általad idézett versnek mi a jelentése más Bibliai versekkel alátámasztva.
Tehát semmilyen öngól nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!