Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért vannak még mindig...

Miért vannak még mindig vallások a 21-ik században? Miért nem fogadják el az emberek, hogy a halál természetes, és nincs feltámadás, se túlvilág?

Figyelt kérdés
aug. 3. 10:20
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Semmi baj, sokan nem mernek válaszolni ilyenkor :D
aug. 3. 12:52
 22/49 anonim ***** válasza:
53%

Nem nem merek, hanem nem látom értelmét.

Én nem szócsatákat jöttem vívni. Amit leírok azt lehet elfogadni, vagy elutasítani. Hanem látom értelmét, akkor Jézushoz hasonlóan, nem folytatom tovább a beszélgetést.

Jézus sem válaszolt meg mindig mindent, ha semmi értelmét nem látta, éscsak a lényegről elterelődik a szó.

aug. 3. 12:56
 23/49 anonim ***** válasza:
19%

"Jézus sem válaszolt meg mindig mindent, ha semmi értelmét nem látta, éscsak a lényegről elterelődik a szó."

Csak épp gyökeresen más a helyzet, ha valaki azért menekül el a vita elől, mert ő maga is tudja hogy a hamis ideológiáit nem tudja mivel védeni...

aug. 3. 12:58
 24/49 anonim ***** válasza:
72%

23

Nem menekültem. és nem tartom hamisnak amit mondtam, Bibliai alapja van.

De gondolj amit szeretnél, békével.

aug. 3. 13:04
 25/49 anonim ***** válasza:
37%
Ha kontextusból kiragadott, önkényesen félremagyarázott verseket képzeled bibliai alapnak...
aug. 3. 13:08
 26/49 anonim válasza:
15%
Isten van, szeret és gyógyít. Ezek nem kitalált dolgok, hogy megnyugvást adjon, ráadásul keresztényként ugyanúgy ilyesztő a halál, hisz emberek vagyunk! Vannak olyan dolgok, amik egyértelműen bizobyítják BIOLÓGIAILAG Jézus létezését! Nem véletlen, hogy egy felmérés kimutatta, hogy azoknak az ateista tudósoknak, akik beleásták magukat a vallás tanulmányozásába, hogy bebizonyítsák nincs Isten a 98%-a megtért! És ezek kimutatott statisztikák!
aug. 3. 13:20
 27/49 anonim válasza:
38%

#26 vagyok, amúgy keresztény vagyok

És annyit javítanék magamon, higy nem ilyesztő a halál ugyanannyira, de nyilván számunra is rémisztő

aug. 3. 13:25
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

@13

A 13-as hozzászólásod pontosan úgy hangzik, mintha Sátán maga mondta volna, hisz az ő véleménye pontosan ez.

@19

"nem Jehova tanúja, hanem keresztény"

Ennek a halmaznak így pontosan nulla tagja van.

Ha viszont úgy fogalmaztál volna, hogy "nem Jehova tanúja, hanem álkeresztény", akkor ~2 milliárd emberről tettél volna említést.

aug. 3. 13:27
 29/49 anonim ***** válasza:
33%

"Ez a racionális objektív józan gondolkodású megközelítés!"

A racionális, objektív józan gondolkodás az, hogy nem tudjuk mi van a halál után.

aug. 3. 14:07
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

16

Nem kiragadtam, hanem csatoltam ahhoz amit idéztél.

Vagy is, hogy az általad idézett versnek mi a jelentése más Bibliai versekkel alátámasztva.

Tehát semmilyen öngól nincs.

aug. 3. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!