"érdekes módon még egyetlen a kereszténységet kritizáló kérdés alatt sem láttam"
. És ugye akkor ilyen nincs.
Pedig én magam is kérdeztem már vissza.
De egyébként tökmindegy, mert nem ez volt a kérdés, hanem hogy miért kell bárkinek ilyen hiperérzékenynek lenni.
Ez az iszlámot védő ateista toposza meg egy közhely, többségében az ateisták számára is ellenszenves a vallás.
De semmi ellen nem elfogadott hazugságot tényként tálalni. És arról nem mi tehetünk, hogy a keresztény érvelés többségében kimerül annyiban, hogy a Bibliából idéznek.
"De érdekes módon még egyetlen a kereszténységet kritizáló kérdés alatt sem láttam, hogy egy nem keresztény megkérdezze, hogy mi alapján állítja a kérdező,"
Talán mert a kereszténységet jobban ismerik a válaszolók. Majd ha az országban elterjed a Lavey sátánizmus és úgy nőnek fel a gyerekek, hogy kiskoruktól kezdve ezt tanulják akkor majd kevesebb kérdés merül fel az ilyen kérdéseknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!