A magyarok azért lettek ennyire szociáldarwinista nép, mert a történelmünk folyamán mindig ki akartak minket irtani nagyobb hatalmak?
Ugye ismerjük a sztorit. Tatárok, törökök, Habsburgok, stb.
Mivel állandóan irtottak minket, csak a legéletrevalóbb egyedek maradtak fenn.
Ezért a magyar agy úgy működik hogy az erősebb kutya toszik, a többiek meg b**ák meg, dögöljenek meg.
Ezért is van az a jelenség hogy a magyarok soha semmilyen körülmények között nem állnak ki semmilyen kisebbségért, semmilyen ügyben.
Szerintük az élet olyan hogy az embert vagy ütik, vagy ő üt. Tehát vagy szívsz, vagy uralkodsz.
Olyan fogalmak felfoghatalanok számukra hogy harmónia, jóléti társadalom, illetve hogy a kecske is jól lakik és megmarad a káposzta is.
Amíg csak itthon éltem, azt hittem ez emberi dolog. De Ausztriában élve tapasztaltam hogy kinn teljesen más a társadalom, ott nem ez van mint itt, hogy az elesettbe még bele is rúgnak hanem próbálnak segíteni rajta.
A kisebbségekért más dolog miatt nem állnak ki?
Egyrészt, nincs belőle hasznuk.
Másrészt, a kisebbségek elszaporodása miatt lett egyszer szétszabdalva az ország.
Harmadrészt, nem érdemlik meg.
Minek álljon ki valaki a cigányokért, ha utána megverik az idős nagyszülőjét 500 forintért?
2 : a kisebbségek alatt bármilyen csoportot értek...nem kell egyből a cigányokra gondolni.
De amúgy ha nem adnak a cigánynak munkát, miért csodálkoznak rajta hogy lopnak, bűnöznek?
Én is lopnék ha fáznék télen, és munkát nem kapnék.
S ha cigány vagy, egyáltalán nem biztos hogy kapsz állást.
Itt BAZ megyében legalábbis ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!