Mostanában miért nincsenek Mária jelenések? Én miért nem tapasztaltam még semmiféle spirituális élményt?
Nem minden igaz ám minden amit írnak ahogy a Biblia se..
Az csupán tündér mese
"Mostanában miért nincsenek Mária jelenések?"
Ma már szinte minden ember zsebébe lapul egy mobiltelefon. A videó- és fotókészítés tömegesen megjelenő lehetőségével a csodaélmények száma bezuhant.
Nem csak a máriajelenségek, de az ufóélmények száma is drasztikusan csökkent.
"Én miért nem tapasztaltam még semmiféle spirituális élményt?"
Nincs mit megtapasztalj, nincsenek valódi máriajelenések.
Ha mégis át akarsz élni hasonlót, adott a legolcsóbb megoldás: koplalás és alváshiány pár napig. Garantáltan fantasztikus vallásos élményeid lesznek.
Ezek az élmények a te konkrét hitedhez fognak illeszkedni, ha iszlámm, zsidó, keresztény vagy buddhista vallású vagy, olyan lesz aznélményed is.
"Nem csak a máriajelenségek, de az ufóélmények száma is drasztikusan csökkent."
Pont hogy egyre több a hülyeség az interneten. Tonnaszámra kerülnek fel újabb és újabb UFO-s videók a YT-re.
Tudom mert kollégám UFO hívő és szinte mindennap mutat valami új kamu UFOs felvételt a YT-n. xD
"megoldás: koplalás és alváshiány pár napig. Garantáltan fantasztikus vallásos élményeid lesznek."
Hülyeségeket beszélsz.
"em minden igaz ám minden amit írnak ahogy a Biblia se..
Az csupán tündér mese"
Mondjuk nem mi ölünk dollár milliárdokat a földönkívüli idegen élet kutatására, ami nem is létezik. Ahelyett hogy odakint meselények után kutatnak, abból a pénzből már megoldhatták volna a Földön az éhező gyerekek problémáját.
De nem ők inkább keresik az egyszarvúakat odakint egy másik bolygón.........
Mert Isten a fiát nevezte ki a gyülekezet fejévé, így sem az anyukája, sem a tanítványai nem kapnak, "jelenésekre" lehetőséget.
Sokkal inkább eltereli az igazságról a valóságról a figyelmet, mivel nem bibliai alapú ez a "jelenség".
Azt pedig tudjuk, hogy a nem bibliai alapú jelenségeket ki idézi elő, hogy megtévesszen másokat.
Jézus sem emelte soha piedesztára a mamáját, sem senkit.
Isten királyságának jó híre az amire figyelni kell, nem személyekre.
Soha nem is voltak.
Csupán az ilyen kamucsodákkal próbálta a katolikus szekta hitelessé tenni magát a buta emberek előtt, hátha komolya(bba)n veszik a jövőben.
A Mária jelenések betöltötték a céljukat, miként a Betlehemi csillag amely Heródeshez vezette a napkeleti bölcseket.
Az információ a katolikus egyházfő birtokában van, aki nem meri elmondani mi fog történni hamarosan?
De a Biblia feltárja!
Aki szeretné, megtudhatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!