Balogh Béla spirituális és vallási tanító hiteles vagy szemfényvesztő, tapasztalatak írjanak csak, nem szeretnék hamis tanítást követni, köszönöm?
Egy másik utat követek, de néha meghallgatok más tanítókat is, mindenféle utakról.
Szerintem hiteles, valós amiket mond, egy pozitív ösvény követője volt pár éve, mostanában nem tudom mi van vele.
Szóval ha azt érezted hogy megérintett ez az út, akkor javaslom ismerkedj meg vele jobban, mélyebben....persze egy csipet egészséges óvatosság mindig legyen benned, és majd elmúlik ha már nem kell.
3# szerintem igazságtalan vagy, a spiritualitásba azért kell "hinni" is, akár hónapokig-évekig gyakorolni, mire lesz eredmény.
Ha nincs benned hit hogy helyes amit gyakorlat, hiteles az út, igaz a tanító, simán feladod, mert nincs eredmény.
De ez persze a saját véleményem.
Pont annyira, mintha finomműszerésszel végeztetnéd az agyműtéted.
Ilyen hülyeségekre pedig ne adj ki pénzt, ezek a kuruzslók ezekből a handabandákból élnek meg. sok buta ember pedig veszi, mint a cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!