Mi az, amit mióta spirituális dolgokkal foglalkozol megismertél, megtanultál a világból? Amekkora utat eddig bejártál ahhoz képest, hogy érzed mekkora út áll még előtted?
Hogy a rossz karma, balsors létezik és csak egyre rosszabb lesz ahogy telik az idő
És hogy sajnos senki “beavatott” nem hisz neked, nem tud segíteni
Nehéz lenne egy dolgot írni, amit megtanultam, vagy amire rájöttem, mert az egész világképem gyökerénél fogva változott meg. Szerencsére elég korán, 14 évesen elkezdődött ez a változás, még nem voltak túl mélyen berögződött dolgok a gondolataimban.
Ha mondjuk monopoly-hoz hasonlítjuk a bejárt utat, akkor a start mezőről eljutottam az 1. mezőre. Legalább is remélem.
a reálisabb gondolkodást, hogy ha hiszel bármiben ha nem ne legyél fanatikus.
20 éve vagyok bene és szinte 100% hogy lószart se tudok.
vagyis egyet léptem de visszavan minimum 20 898 950 lépés...
Minél előbbre jársz, annal keményebb kihivasokat kapsz.
Ha magasan tartod a szellemed, az alantas entitások nemigazán érnek el szellemben, de fizikálisan támadhatnak.
Az emberek 80%-a tudattalanul megszokások követésével, masok követésével éri életet.
Kapsz kegyelmet az Egtől, megtudhatsz infokat masok előtt, amik segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!