A vallásos hívők miért tagadják a földönkívüli életet ami biztos, hogy létezik?
Figyelt kérdés
júl. 26. 09:40
11/24 A kérdező kommentje:
Miért?
júl. 26. 13:46
13/24 A kérdező kommentje:
az totál nonszensz, miért?
júl. 26. 14:00
15/24 anonim válasza:
9
Ha neked ez nyugtatja meg a lelkedet, higgy ebben.
Azonban Istennek más elképzelései vannak.
Azt nem mondom, hogy talán létrehoz máshol is életet, de most még azzal foglalkozik, hogy ezt hozza rendbe, amit az emberek elszúrtak.
16/24 anonim válasza:
"Csak nézz körül."
Alaposan körül néztem és nem láttam. Miért próbálsz minket átvágni?
17/24 Mojjo válasza:
Spoiler: a matematika nem mond olyat, hogy biztosan létezik földön kívüli élet. A kérdező nem tudja, mit beszél.
18/24 anonim válasza:
nem fér bele az ideológiájukba, rongálná azt a képet amit felépítettek magukban. de ezt nem lehet így ráhúzni minden vallásos hívőre, csak a nagyon-nagyon beszűkültekre esetleg
19/24 anonim válasza:
Hát jóval nagyobb esélye van a földön kívüli életnek, mint Isten létezésének.
20/24 anonim válasza:
Szerintem nem tagadják, de nem is állítják.
Ez nem a vallás témaköre, ez természettudományos tény:Vagy vannak, vagy nincsenek. Erre ezek a tudományok fognak kimerítő választ adni.
Hogy miként változtatja meg az esetleges bizonyított idegen civilizáció léte a dogmatikát, az egy másik kérdés. Ez a vallás dolga lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!