A jelenlegi fontosabb, nagyobb, történelmibb vallások hogy viszonyulnának ahhoz, ha kiderülne, hogy léteznek földönkívüliek?
Természetesen értelmes földönkívüli fajokra gondolok és nem baktériumokra, meg egyéb hasonlókra. Gondolok itt a kereszténységre, az iszlámra, a judaizmusra, a buddhizmusra, a hinduizmusra, a zoroasztrianizmusra, a taoizmusra/konfucianizmusra, a pogány vallásokra vagy a sintóra.
Mi lenne a hozzáállás?
#1.
Az értelmes ember él már 5000 éve, sőt, lehet, hogy 6000 éve is, sőt az sem biztos, hogy egyenletesen fejlődött és alakult ki, mivel találtak olyan ember által alkotott ősi gépeket is, amelyek a jó, kis iskola tankönyvek értelmében nem is létezhetnének.
Én keresztény református vagyok és úgy viszonyulok hozzájuk hogy ők a nephilimek akik az angyalok és emberek gyerekei és eljátszották a pogány isteneket. Most a Sátán a földönkívüli trükkel próbálkozik.
De én tudom a Sátán trükkjeit és hogy miért csinálja. A papokat meg az egyházat sajnos félre fogják vezetni és eufórikus hangulatban lesznek a földönkívüliektől. De én tudom és vallom hogy ők a bukott angyalok gyermekei meg a démonok és azért játszanak földönkívüliek hogy az embereket elforditsák Istentől. Mert ugye ha a földön kívül is van ehet akkor Isten hazug mert nem mondta meg ha gekylettebbek mint mi akkor az o istenük jobb és azt imádjuk Isten helyett hogy mink is felylettek legyünk. Ez a célja a Diavolnak. A Jenenesek meg is írta hogy visszajönnek az óriások.
@1: Biztos tanár mondta ezt, nem valami falubolondja a sarki kocsmából, aki beszökött az iskolába melegedni?
Csak mert ekkora marhaságot ritkán hall az ember. Ráadásul sem a fizikához, sem az információelmélethez nincs köze.
Csak, hogy értsd: egy idegen bolygón egy idegem intelligens fajnak - amiről kereken 0 azaz nulla információnk van - pszichológiájáról, társadalmáról, történelméről stb stb az égvilágon semmit nem tudunk mondani. Nem még azt kijelenteni, hogy biztosan kipusztítja magát. (Az már csak apró kis plusz, hogy a bolygójuk központi csillag körüli keringési idejéről, a bolygó tengelyforgási idejéről és a faj élettartamáról, plusz ennek a háromnak az egymáshoz való viszonyáról sem tudunk semmit, így aztán konkrét időintervallmot mondani még plusz marhaság az eredeti marhasághoz.)
@6: Köszi, már túl vagyok rajta :)
Valahogy nem olyan a szóhasználatod, mintha főiskolára járnál... Biztos vagy benne, hogy nem a sarki talponállóban hallottad ezeket a helyi főalkesztől?
Igen és ha a főiskolai docens azt mondja hogy pl. a föld lapos, akkor azt is elhiszed, ugye? Mert a docens az mégiscsak valaki, ugyebár. Biztosan jobban tudja. Hiszen oklevele is van.
"Csak mert ekkora marhaságot ritkán hall az ember. Ráadásul sem a fizikához, sem az információelmélethez nincs köze."
Így beszél egy ostoba. A bölcs megkérdezi, hogy pontosan hogyan is érti, hogyan vezeti ezt le az információelméletből?
"
5-ös, pedig főiskolai docens mondta és most néztem egy sci-fi-t, ahol szintén ezt hozták fel. Bonyolult számításokat ezekkel az összetevőkkel nézik. Érdemes lenne neked is fősulira beíratkozni, érdekes dolgokat mondanak."
Mojjoval ne foglalkozz, hírhedt troll. Neked van valami anyagod erről, amit mondasz?
"Biztos vagy benne, hogy nem a sarki talponállóban hallottad ezeket a helyi főalkesztől?"
Mondom. Mojjo nem tud érvelni, ezért mindig próbálja lejáratni a vitapartnert, mert fél.
"@6: Köszi, már túl vagyok rajta :)"
ÉS mégis benyalod az evolúciót:( Sok nem ragadt rád
"Valahogy nem olyan a szóhasználatod, mintha főiskolára járnál..."
Jegyezd meg: szóhasználatra alapozni a tekintélyed érvelési hiba. Csak azért, mert betanultál 3-4 külföldi szót és azt erőlteted nem vagy bölcsebb, sőt. Mindig a mondanivaló tartalma, logikai összefüggései számítanak. Ebben ti istentelenek nagyon rosszul álltok.
Amúgy a te személyeskedésed arra mutat rá, hogy magasan képzett vagy? Ez a helyes szóhasználat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!