Miért mondják azt egyesek hogyha felfedeznénk egy fejlett földönkívüli civilizációt akkor káosz lenne a vallásoknál és megszűnnének?
Azért mert földönkívüliek nem léteznek mint ahogy az istenek sem léteztek soha.
Elárulom nektek hogy az istenek szerepet a Virrasztó angyalok meg azok gyermekei, a nephilimek játszották el. A Satan azt akarta hogy a későbbi korok emberei a nephilimeket imádják istenként és Jézus ne születhessen meg és mindenki a pokolba kerüljön.
A Diavolnak ugyanez a célja most is hogy mindenki elkárhozzon. Vigyázzatok nehogy a cselvetéseivel becsapjon. A földönkívüliek, ufók szerepét neohilimek, démonok, Virrasztok jatszák el. Bár úgy tudom a virrasztokat Isten lekötözte a föld alá de van azoknak azért hatalmuk vanamennyi. Azért csinálja a Diavol hogy hítesse el az emberekkel hogy a földön kívül is van élet és Isten hazudik hogy nincs mert nem írja a Biblia meg ha azok gekylettebbek technikailag akkor jobb az istenuk és azt imádjuk hogy mi is felylettek legyünk nevezte az Istent Jézussal. És axpapokat is megvehető a gonosz meg az egyházi személyeket, ők se tudják kik a földönkívüliek. Én tudom mert szegény, méltatlant a Lélek felvilágosított és soha nem néznek fel rájuk. Hacaginoszt látnám is a szemébe mondanám hogy tudom az igasságot az istenekről és a földönkívüliekről és leírom mindenféle, nem érdemli meg az örömöt hogy az embereket karhozatba taszitsa.
A Biblia ír róla hogy megteremtette a csillagokat. Tehát nem ragadtak le annál hogy Hold, Föld, Nap és megvagyunk
Ezen nincs mit magyarázni. A földönkívüliek bukott angyalok gyermekei meg a démonok mert a Virrasztó angyalok akik az emberekkel csináltak gyerekeket be vannak zárva a föld alá de mivel maradt hatalmuk ezért van a föld mélyén élet. Az utazás a Föld középpontjában film megmutatja hogy milyen szörnyek meg is emberek élnek a föld alatt és ezeket a Virrasztok csinálták.
A sátán a vallasokat a fejezeteket ferkevakarka vezetni hogy Isten hazug és eltitkolj hogy a földön kívül van ehet, sőt később a földönkívüliekrol kiderül hogy felylettebb a tehnologia jun és akkor más istenuk is lehet és az jobb mint a miénk mert többet ad nekik és akkor iszentbel kell hagyni és az O iszenukhoz menni és imádni hogy nekünk is olyan gelylett technológiának legyen. Mert a földönkívüliek vagyis igazából a sátán angyajai akkor tanítanak ha őket szolgalod. A végén ki fog derülni hogy a Satant imádják az emberek de akkor késő lesz nagyon. A legeskegvegen a pokolba a sátán fel fogja nyitni az emberek szemét hogy hát ti hülyék, én játszattam el a demonaimnal az ufók szerepét meg a mitológiai isteneket is. A jejenesekbe meg volt írva hogy visszahozni a földre és hogy én kiadók magam a világosság angyalának és ha lehet a kiválasztottak az ferlevezetem
Ezeket irja Enoh könyvet és az ortodox egyház tudja. Az ortodox egyháznak van az igasság meg a Reformátusoknál csak a refik Kálvin kettős eretnekségén kívül semmit se akarnak elfogadni, se Szenthagyomanyt se a Szentatyák tanításait. Pio atya is nagyon sokat mondott az ítelet napjáról.
Ne hagyjátok magatokat ferlevezetni, az ufók csak démonok és bármit mondanak az hazug.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!