Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogyan lehetne végig hallgatni...

Hogyan lehetne végig hallgatni Erdélyi Ágostont, ha gyerekesen és idegesítően kritizál? Nem az a baj, hogy kritizál, hanem elég gyermeki módon...

Figyelt kérdés
[link]
júl. 11. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Elkezded és hallgatod.

De miért is akarod végig hallgatni?

Mit tartasz benne gyerekesnek?

júl. 11. 13:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Ahogyan "csúfolja" a vallásos embereket, hogy " jaj " ahogyan beszél.
júl. 11. 13:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem valamilyen szinten a mondandójának a része ez is, így jobban kihangsúlyozza az irányukban a kritikát.

Az zavar, hogy valamit hülyeségnek nevez vagy pedig az, hogy te nem tartod az adott dolgot hülyeségnek?

Utóbbi esetben lehet vele vitatkozni, hogy miért is nem hülyeség az amit annak tart.

De továbbra sem értem, hogy miért is kéne végig hallgatni. Ha nem tetszik ne hallgasd és kész.

júl. 11. 14:05
 4/10 A kérdező kommentje:
13:53-nál, mint egy idegesítő picsogó kislány.
júl. 11. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Amikor kifigurázza a mellébeszélést amit válaszként szokott kapni?
júl. 11. 14:16
 6/10 A kérdező kommentje:
13:53-nál cetelem szépen! nem a kifigurázás, hanem a hozzállása, miért nem beszél normálisan?
júl. 11. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Én alapvetően bírom Ágoston stílusát, bár elismerem, néha átlép egy határt.

Ha te nem bírod a stílusát, akkor ne hallgasd.

Én pl. egy Németh Sándor prédikációt nem tudnék végighallgatni, szóval nem hallgatom.

júl. 11. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy
júl. 11. 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Bocsi elküldtem hamarabb a #8-as kommentet.

Szóval:

Egyébként Ágoston 2 éve töltött fel videót utoljára, szóval úgy tűnik befejezte a valláskritikát.

júl. 11. 15:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Mert elege lett a vallásokból szerintem.
júl. 11. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!