Keresztények! Az ateizmust, az lmbtq liberalizmust vagy az iszlámot tekintitek a legnagyobb veszélynek?
30
Többféle statisztikát is szoktam nézni de eddig olyannal még nem találkoztam ami azt vizsgálná, hogy hányan hagyták el a kereszténységet a liberializmus vagy az LMBTQ miatt. Sőt egy kereszténységet elhagyó embert sem tudnék mondani aki ezek miatt hagyta volna el.
Olyanokat ismerek akik azért nem hisznek mert nincs Isten létezésére bizonyíték és olyanokat akik ellentmondások és hasonló hibák miatt nem hisznek a kereszténységben.
De olyannal még nem találkoztam aki az LMBTQ vagy liberalizmus miatt hagyta volna el a vallását vagy a hitét.
Ezért nem is értettem, hogy mire gondolsz amikor azt írod, hogy ártottak a kereszténységnek.
31 a kereszténység nagyon sokat ártott ennek a kettőnek, hiszen mindenféle VALÓS indok nélkül elítéli a nem hetero és a liberális embereket.
De, egy kereszténységből úgymond kiszeretett ember általában indokot is tud rá mondani, pl azt, hogy a kereszténység mindent és mindenkit elítél, ha nem pontosan olyan, mint ők.
Nekem van egy leszbikus barátnőm, aki egykor keresztény volt, de már nem az, mert egyszerűen undorodik attól, hogy az egyház teljes mértékben elítéli őt csak azért, mert nem férfit szeret....
A kereszténység miatt szó szerint kínoztak halálra, öltek meg kicsit haladóbb szellemű embereket. Vagy éppen bántottak fizikailag IS embereket, mert nem az ellenkező nemhez vonzódtak. Lehet szépíteni, meg ferdítgetni, az egyház elítéli az LMBTQ+ tagokat. Akik közé én is tartozom. Annyi a "bűnöm", hogy nem szexelek, és igen, jár ezt is elítélik
Nem az LMBTQ meg a liberalizmus, vagy éppen az ateizmus árt a kereszténységnek, hanem általában pont fordítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!