Keresztények! Az ateizmust, az lmbtq liberalizmust vagy az iszlámot tekintitek a legnagyobb veszélynek?
Lényegében egyiket sem tartom veszélynek.
Keresztény vagyok és liberális, emellett nagy valószínűséggel aszexuális is. Mi az, hogy áttérni a liberalizmusra meg az LMBTQ-ra?
Aki nem hetero, az már kezdettől fogva nem az, nincs mire áttérni....a liberalizmus meg....szerintem bizonyos keretek közt abszolút beleférhet egy keresztény embernek.
Ateizmus és iszlám- mindenki abban hisz/nem hisz, amiben akar. Én jelenleg egy római katolikus keresztény ember vagyok, aki nyitott az új dolgokra, és annyi része van az egész LMBTQ dologban, hogy nem szexel....ki tudja, ezek a dolgok lehet, változni fognak. Lehet 20 év múlva bizonyos traumák miatt pont ateista leszek.
Az lmbtq hívek messze sokkal jobban utálják a keresztényeket mint a muszlimok. Az iszlám eleve a könyv népének nevezi a keresztényeket.
Míg a szivárvány lobbi viszont elpusztítani akarja.
Magyarországon viszont nincsenek keresztények. Ott csak funkcionális ateista divatkeresztények vannak akik alapból Bibliát sem láttak és templomba se mennek.
A liberalizmust nem tekintem veszélynek. A liberalizmusnak álcázott wokeizmust viszont igen.
Három izmus miatt van minden baj Európában. Az első kettő, a nemzeti szocializmus és a marxizmus, olyanok voltak mint két bomba. Mindkettő nagyot robbant és tömegeket öltek meg rövid idő alatt. Ezzel szemben a wokeizmus vagy másnéven progresszivizmus olyan, mint a dohányzás. Ugye a dohányzás nem gyorsan öl, évek alatt mérgezi, és lassan öli meg az embert.
Ez nagyon jó meglátás.
Ugyanez egyéni szinten is alkalmazható.
A liberalizmus hívei most még csak azt mondják "élem a saját életem", "ne foglalkozz senkivel csak magaddal", "még ki kell élnem magam", "nekem igényeim vannak" stb az egész az egoizmusra, egocentrizmusra és mérhetetlen én-központúságra épül, mások kárán is. A liberalizmus végső állomása a teljes elszigeteltség, magány és sötétség. Amibe jelenleg Európa és a nyugati világ tart.
Ehhez nem is kell messzire menni. Csak nézzük meg azokat az országokat, ahol már régóta liberalizmus van, hogy az ottani 40-60 éveseknek milyen élete lett.
Mivel én nem Magyarországon élek, és a párom is német volt ezért nekem van rengeteg személyes tapasztalatom. Nagy részük egyedül marad, alkoholista, gyógyszerfüggő megkeseredett roncsként távozik evilágból. Egyedül azoknak lett jó öregkora, akiknek sok néger, arab, júgó, török stb haverja van. Pl a német exem anyja is nagy feminista-liberális és egyedül maradt öregkorára, egyedül az alkohol maradt társának. Míg az apja szintén liberális volt, de a hippi fajtából, az összes haverja afrikai néger, akikkel rendszeresen összeültek elgyújtani egy-két (három, négy, öt...) spanglit és egy egészséges életvidám nagyarc az öreg.
Tehát akármennyire is érdekes, de én azt látom, hogy Európát valójában a liberalizmus embertelen sötétségéből a sokak által szidott harmadik világbeli bevándorlók fogják megmenteni. Akiknek még vannak spirituális értékeik és akiknek az életfilozófiája nem a mérhetetlen önzőségre és egocentrizmusra épül.
Pár napja amikor egy török kultúrházba mentem, akkor amint megtudták, hogy "Madzsarisztán"-ból jövök egyből olyan szivélyes baráti üdvözletet kaptam, amit egy helybelitől még sosem. És még finom kuglóffal is megkínáltak és teázgattunk az egyik BMW és Audiban is dolgozott szerelő mechanikussal
Szerintem meg érdekes megnézni, hogy az iszlám 1400 év alatt közel sem tudott akkora kárt okozni a kereszténységnek mint az LMBTP meg liberalizmus alig pár évtized alatt.
"az iszlám 1400 év alatt közel sem tudott akkora kárt okozni a kereszténységnek mint az LMBTP meg liberalizmus alig pár évtized alatt."
Pontosan milyen károkat okozott a kereszténységnek?
Soha a történelemben nem tódulnak ki annyian és hagyják ott a kereszténységet mint manapság.
Te nem követted a statisztikát? Ma már 40% körüli a keresztények aránya. Míg korábban 150 éves iszlám uralom után is 100% körüli maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!