Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztény tanítás szerint...

Keresztény tanítás szerint Jézus Hitler bűneit is megváltja?

Figyelt kérdés
Feltételezzük azt hogy Hitler megbánta bűneit? Jézus akkor őt is megváltja és a Mennyországba kerül?

2024. júl. 8. 08:56
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
Valaki vétkezik ellenem és a pap mondja meg hogyan tegye jóvá az illető? Így is nevetséges. A papnak mi köze az egészhez? Semmi. Majd én megmondom hogyan teheti jóvá és általánosságban az aki ellen vétkeztek.
2024. júl. 12. 11:00
 62/66 anonim ***** válasza:

Tegyük fel hogy Hitlernek volt ideje megbánni súlyos bűneit. Tegyük fel átêlte mindazokat a bűnöket szenvedéseket halál érzését, amit okozott gázzal, bombával, lángszoroval, borzonbuntetéssel, gólokkal ágyutűzzel rakétával. Tegyük fel több millió ember szenvedését rgyrnkémt átélte és megbánta.

Azt is tegyük fel te vagy a bírája. Milyen büntetést vagy feloldását adnál neki?

2024. júl. 12. 11:01
 63/66 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés én mit tennék Hitlerrel, hanem hogy mi a keresztény tanítás. Erre várom a választ.
2024. júl. 12. 12:29
 64/66 anonim ***** válasza:
Kérdező, még te se jöttél oda hozzám, hogy jóvá tedd az elkövetett bűneid, így kicsit fura, hogy mások szemére merészeled vetni. Csak a gerendát nem látod a magad szemében.
2024. júl. 12. 12:34
 65/66 A kérdező kommentje:
Miért kellene odamennem hozzád? Milyen bűnt követtem el ellened?
2024. júl. 12. 12:47
 66/66 anonim ***** válasza:
A kollegia általános alanyként jelölte meg magát, vedd általánosan...te sem mész oda megkérdezni senkitől és mivel nem teszed emiatt nem kellene kinevetned a pap munkáját, aki Krisztust képviseli idelent...ja...nem református lelkészről van szó azok nem vállalják azt hogy Krisztust képviseljék.
2024. júl. 12. 15:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!