Vajon a bibliai apostolok miért nem kérdezték meg Jézust, hogy hogyan csinálta a csodákat? Jól jönne egy két csoda nekem!
Nagyon jó a kérdés!
Alapjában véve kétféle ember létezik:
1. Egyik, aki kíváncsi, mindent TUDNI akar,
2. a másik inkább nem fárasztja az agyát, megmarad a "konzerv gondolkodás", a HIT mellett. Ezek voltak az apostolok és a többi jámbor lélek, akik birka módra követték őket.
Az apostolok is csináltak csodákat és tudták hogyan működik.
Nem olvastál erről a Bibliában?
Nem.
Mégis hogyan kell megoldani hogy a vízen tudjak járni? Hogyan lehet a vízből Kólát csinálni?
Vagy akár a chipset szaporítani.
Értem kérdező. Csodát szeretnél magaddal, de arra már képtelen vagy hogy elolvasnád az idevágó részeket a Bibliából.
Megkérdezték vagy nem, Krisztus elmondta. Le van írva. Az emberek amikor elolvassák különböző rétegekben értik meg.
1 Átsiklik a szemük rajta
2 Hitetlenül, ugyan már..
3 Megérti és bekapcsolja a többi közé
4 Na ezt én is kipróbáltam
5 Katartikusan
6 Katartikusan és átalakitja a felfogását, beépiti az életébe.
..a HITET. Krisztus mondta.
Hittel lehet elérni az életben különleges dolgokat. A sportoló ilyen hinnie kell a győzelemben. És amikor érzi is hogy megnyeri, akkor biztosan meg is nyeri.
Vess számot evvel volt e már hasonló érzésed? Volt e már hogy igazi tiszta szívvel vágyakoztál, varázslás és csak a feltűnés és hírnév szeretete nélkül, és egyszer csak tényleg megtörténik! Velem rengeteg ilyen volt az életemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!