Ha az isteni élmények hallucinációk, akkor történelmi személyeket is ellehet " képzelni " ha nagyon imádkozunk hozzájuk?
Nem lehet. Én az ősi Briton királynőhőz Baudicához imádkoztam, de valahogy sosem hallucináltam róla. xD
Amúgy meg ennyi erővel bármire igaznak kellene lennie. Én ha Reptile a Mortal Kombat ninjához imádkozom akkor törvényszerűen hallucinálnom kellen róla.
Pedig én aztán nagy Mortal Kombat fan voltam mégsem sikerült a hallucináció. :(
Valakinek Jézus jelent meg, valaki Krisna.
Ezzel mivan? Vagy az egyik, vagy a másik.
De mind a kettő mögé Isten látják az emberek és azért jelenik meg nekik.
Ha Habsburg Ottó mögé Istent látnád, és úgy imádkoznál hozzá, lehet hogy Isten Habsburg Ottó hallucinációs képében jelenne meg neked.
Kezdjük ott, hogy nem minden ilyen élmény hallucináció és nem csak az a két lehetőség van, hogy hallucinál valaki vagy valós.
Aztán pedig fontos megjegyezni azt, hogy ahhoz, hogy valaki olyan szintre eljusson, hogy az imádkozás, stb. hatására megjelenjen neki az istene az nem egy 5 perces imával érhető el.
Ez nem úgy megy, hogy valaki leül elkezd imádkozni és akkor megjelenik neki csak úgy.
Többféle esetben is előfordulhatnak hasonlók.
Ahhoz, hogy kellőképpen szuggeráld magad ahhoz például szükséges, hogy a minden napjaid is ekörül forogjanak és kellő képen be kell magadnak magyaráznod, hogy ez az egész valóságos.
Persze vannak gyorsabb könnyebb trükkök is, hogy az embert mindenféle speciális élményhez juttassuk és utána már csak egy kis magyarázat kell és egyből azt érezte amit kell. Ez elég erősen jelen van az ezotériában de a szektákban is előszokott fordulni mert nagyon jól meg lehet vele győzni embereket.
De lehet a hallucináció forrása még valamilyen mentális vagy fizikai betegség is.
Ott vannak azok a lányok is akik Budapesten a NAPBA NÉZTEK PERCEKEN KERESZTÜL és ennek hatására látták Máriát vagy Isten, nem tudom már.
Rengeteg lehetőség és módszer van az ilyenekre és ha megfelelően irányítják, mesélik be az embernek akkor akár történelmi személyeket is lehet látni. De betegségek esetén elő is fordul, hogy a látott személyek nem valláshoz kötődnek hanem már elhunyt személyek vagy akár fikciós karakterek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!