Vajon mi az oka hogy valaki vulgáris ateista lesz valakiből?
18
az attol is fugg, mit ertunk azon, hogy vulgaris, mert lehet a jelentese "kozonseges, durva, utszeli", de a kerdezo ugy hatarozta meg, hogy "serto, eroszakos"
szerintem ebben a videoban sertoen viselkedik* es neha utszeli
a stilusa alapvetoen gunyos, es nagyreszt szerintem csak hoborog
en sem neztem meg az egeszet, de ezt hallottam pl:
"Most szandekosan eltekintek attol, hogy tudjuk, hogy isten nem letezik, igazabol minden ellene szol, tudjuk, hogy az egesz egy marhasag, egyebkent ha mar itt tartunk, tulajonkeppen meg ha letezne is isten, milyen hulyeseg az, hogy van egy fia, b-szdki"... "errol mar volt video, hogy az isten az egy idiota, ha letezik, de ugye szerencsere nem letezik"
Szerintem a keresztenyek meg az ateistak csoportja is felveti a maga szennyet, ugy ertve, hogy a tobbseg korrekt es normalis, sot tisztelettudo. De mindkettonek vannak zajos, eroszakos, szelsoseges, adott esetben hibbantnak tuno kepviseloi, akik sokszor csak a kepernyo elott ulve adjak elo a muveszetuket, kihasznalva a nevtelenseg hatartalan lehetosegeit. Aztan rendesen osszecsattannak.
Nyilvan erzelmi igenyeket elegitenek ki vele. Mondjuk az ateistakat, ahogy mondod, erhette, pl. gyerekkorban trauma a vallasban, es amig azt fel nem dolgozza, muszaj kiadni magabol es megtamadni vagy lehulyezni a vallasosokat. Vannak, akik egyszeruen unatkoznak es ezzel szorakoztatjak magukat. Vagy okosabbnak tartjak az ateizmust, es szeretnek okoskodni. Vagy latjak, hogy masok is csinaljak, es akkor modellkovetes: magatol eszebe sem jutna, de latja, hogy ez slagertema.
A keresztenyek is szeretik megmondani a tutit, elkezdik a mondokajukat es nem birnak leallni, itelkeznek, fenyegetnek, lelkendeznek, idezgetik a Bibliat meg a kenetteljes szoveget.
a 17-es is nagyon serto volt, hogy "Sok kö...g ", "putris, félcigányképű", ez meg rasszizmusnak is elmegy
*a szereplo, nem lattam még, de a nevét asszem hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!