"Nem Istennel van bajom, hanem a rajongótáborával! " Mit gondoltok erről?
Ha szeretnéd Istent, szeretnéd az övéit is.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Megértelek.Istennel nekem sincs semmi bajom,de még a rajongótáborával se lenne,ha toleránsak lennének más nézőpontú emberek felé.a térítgető "majd mi megmondjuk,hogy mi a jó neked"típusú vallásosok irritálnak,mint szerintem a legtöbb embert.és nem látják,mi a probléma.a térítést meg lehetne oldani toleránsabb viselkedéssel is,okosabban,pl.keresztény gyülekezetekbe invitáló plakátokat kihelyezni,szórólapot osztani,postaládákba bedobni.
akit érdekel a vallás,úgyis felkeresi őket,akit nem abban úgyis csak ellenszenvet fog kiváltani a győzködésük,hiába rejtik jópofizás meg igaz szeretet mögé.saját maguk alatt vágják a fát.
leszögezem,azért mert sok vallásos ilyen,attól még nem szabad általánosítani.aki engem békén hagy,azt én is békén hagyom.
az igazság pedig az, hogy ha az ember valójában tudná mi Isten...akkor megszűnne az ember számára a gond/baj/szenvedés...minden jó lenne számára.
szerintem ez egy szellemes kijelentés, de nem végiggondolt. mert pont az a "gond" a rajongó táborával, hogy "azt sem tudják mi van", vagyis tévednek bizonyos dolgokkal kapcsolatban, s így beleesnek a hibákba...amik persze jó hogy vannak, mert majd azok árán tanulják meg, mi is a "hézag" igazából. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!