Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért van az hogy pl nekem a...

Miért van az hogy pl nekem a Jóisten nem segit semiben bármit megprobáltam sohase sikerül vagy inkább rá baszok a probálkozások miat még roszabb a helyzet?

Figyelt kérdés

Mig másoknak mindent az ölébe dobál az isten a roszéletü embereknek mindent meg add de nekem semit ha pl valamit el tervezek az biztos hogy nem sikerül mert az isten majd keresztbe tesz nekem .

NEM IGAZSÁGOS AZ ISTEN AZ EMBEREKEL!!!!

AKI ISTENTISZTELÖ ANNAK SEMIT SE SEGITT DE A SÁTÁNISTÁKÉRT MINDENT MEG TESZ SZERINTEM NINCS IS ODAFENT SE IGASÁG....

jún. 13. 17:37
 1/5 anonim válasza:
22%

Először is, Isten nevét ne vedd a szádra ilyen hangnemben. Másodszor, nyugodj meg. Én magam is tapasztaltam "igazságtalanságot", ahogy te fogalmaztad, viszont ez az élet rendje. Attól, hogy valakinek éppen összejött valami vagy elérte a célját, az nem jelenti azt, hogy vele nem igazságtalan néha az élet.

Képzeld el azt, ha minden ember megkapna mindent amire csak vágyik. Nem hangzik rosszul, azonban ha így lenne soha senki nem tanulna a hibáiból és senki nem küzdene a céljaiért.

Hidd el, Isten elrendelte az életed. Nem akar neked rosszat, csak szimplán más utat választott neked.

Mindenesetre, kitartást kívánok!

jún. 13. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy valaki nem keresztény vagy nem követi a keresztényi előírásokat (mint sok keresztény) még nem lesz sátánista.

Ezenfelül az, hogy te úgy látod, hogy ők csak úgy mindent megkaptak nem jelenti, hogy tényleg így történt. Kívülről nem látod, hogy mennyi munka van az egészben vagy mennyi kockázatot vállalt az adott személy amit sokan nem mernek.

Ha Isteni segítség nyújtásra vársz azzal nem fogsz elérni semmit.

Ahogyan az Isten szidásával sem. Helyette inkább gondolkodj el az eddigi eseményeken és tanulj belőle, hogy legközelebb jobban menjen és próbálkozz tovább.

jún. 13. 17:57
 3/5 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
0%
Nem az evilágon kell boldogulnod.
jún. 13. 18:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat tudtok tik

Ha azt irtam hogy sátánista akkor az!

Ha azt irtam hogy nem tettek semit a céljaikért akor az ugy van othon iszák a bort minden nap hott részegek vagy épen kábitoszereznek lopnak és azon felül hogy ezek minden nap telik nekik ezekre még egyszer csak nyernek a lotton is na akor erre mit mondasz??

Szopd le az istenedet

jún. 13. 21:53
 5/5 Jégszív ***** válasza:

Lázadó habitusom ellenére ÉN SEM tudok neked igazat adni! Kudarcaid miatt teljesen TÚLPÖRÖGTÉL, és ez újabb és újabb kudarcokat generál benned.

ISMERD MEG ÖNMAGADAT! - olvasható a delphoi jósda kapuján. Sajnos kevesen tudják helyesen értelmezni ezt az örökbecsű tanácsot, nem kizárt, hogy én sem. Éppen ezért nem fogom neked az észt osztani, talán jobb ötletem is akad:

Mindenképpen keresd a lehetőségét egy ÖNISMERETI TRÉNINGNEK! Ne aggódj, ezt nem idegbetegek számára találták ki! Azzal, hogy ide írtál, problémádra talán a legrosszabb megoldást választottad. Keress fel egy JÓ PSZICHOLÓGUST, biztosítalak, nem fogod megbánni...

-

jún. 14. 23:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!