Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jézus krisztus elmebeteg...

Jézus krisztus elmebeteg lehetett vagy csak hazugságban hitt? A kérdés nem provokáció!

Figyelt kérdés

Én sem tartom magamat Istennek. Aki annak tartja magát az bolond nem?

Vagy mi a bizonyíték? Az évek?

máj. 23. 17:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Képzeld hogy megszuletsz és amikor ertelmef kinyílik azt mondja neked anyád hogy nincs apád mert az apád az Isten aki teherbe ejtett. Te Lucia hogyan fogadnád ezt?
júl. 6. 23:14
 22/25 anonim válasza:
100%

János 10:30:

"Jézus mondá: Én és az Atya egy vagyunk"

júl. 22. 07:38
 23/25 anonim ***** válasza:

Te Lucifer hogyan fogadnád ezt?

Azt mondanád, kedves anyám Szűz Mária, hazudsz. Hát nem! Elhinnéd anyádnak miért hazudna neked?

Krisztusnak is elmondta. Fiam, nem József az apád ő a nevelőszűlöd. Egy angyal jelent meg, és hírt hozott nekem hogy áldott állapotban vagyok, holott nem háltam senkivel.

Krisztus úgy nőtt fel, hogy meg kellett értenie sorsát, az ő apja Isten. Ezért is ment el a pusztába gondolkodni, imádkozni, hogy megértse sorsát, felkészüljon hivatására.

júl. 22. 08:19
 24/25 anonim ***** válasza:

23.

Jézust nem a szülei tanították Isten dolgaira. Így a születése körülményeit sem ők kellet elmagyarázzák.

Jézus volt a tanító. Anyját nem igazán emlegetik a tanítványai között sem.

júl. 22. 08:49
 25/25 anonim ***** válasza:

Jézust nem a szülei tanították Isten dolgaira.

Igen.

Így a születése körülményeit sem ők kellet elmagyarázzák.

De igen.

júl. 22. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!