Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jézus krisztus elmebeteg...

Jézus krisztus elmebeteg lehetett vagy csak hazugságban hitt? A kérdés nem provokáció!

Figyelt kérdés

Én sem tartom magamat Istennek. Aki annak tartja magát az bolond nem?

Vagy mi a bizonyíték? Az évek?

2024. máj. 23. 17:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Képzeld hogy megszuletsz és amikor ertelmef kinyílik azt mondja neked anyád hogy nincs apád mert az apád az Isten aki teherbe ejtett. Te Lucia hogyan fogadnád ezt?
2024. júl. 6. 23:14
 22/25 anonim válasza:
100%

János 10:30:

"Jézus mondá: Én és az Atya egy vagyunk"

2024. júl. 22. 07:38
 23/25 anonim ***** válasza:

Te Lucifer hogyan fogadnád ezt?

Azt mondanád, kedves anyám Szűz Mária, hazudsz. Hát nem! Elhinnéd anyádnak miért hazudna neked?

Krisztusnak is elmondta. Fiam, nem József az apád ő a nevelőszűlöd. Egy angyal jelent meg, és hírt hozott nekem hogy áldott állapotban vagyok, holott nem háltam senkivel.

Krisztus úgy nőtt fel, hogy meg kellett értenie sorsát, az ő apja Isten. Ezért is ment el a pusztába gondolkodni, imádkozni, hogy megértse sorsát, felkészüljon hivatására.

2024. júl. 22. 08:19
 24/25 anonim ***** válasza:

23.

Jézust nem a szülei tanították Isten dolgaira. Így a születése körülményeit sem ők kellet elmagyarázzák.

Jézus volt a tanító. Anyját nem igazán emlegetik a tanítványai között sem.

2024. júl. 22. 08:49
 25/25 anonim ***** válasza:

Jézust nem a szülei tanították Isten dolgaira.

Igen.

Így a születése körülményeit sem ők kellet elmagyarázzák.

De igen.

2024. júl. 22. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!