Charles Taze Russell a jehova tanui szekta
megálmodója,mint tudjuk szabadköműves volt,ez milyen
okult vallás? Ő jósolgatta 9 alkalommal az őrtorony
irásban hogy Jézus visszajött,csak leblamázott mert nem
teljesült be? Mit tudtok erről?
11/44 A kérdező kommentje:
10-es mindig ezzel védelmi reakcióval jöttök ha valamit nem tudtok kimagyarázni. Ezt tanitják nektek? Mindegyikötök ezt csinálja. Szégyen.
A szégyen az, amit te csinálsz! Mindenki, minden őszinte kérdésre talál választ a honlapjukon. Aki erre nem hajlandó, mert más a célja, az itt mocskol...
2024. máj. 9. 09:44
13/44 A kérdező kommentje:
12-ös Ne védd őket! Akik hamis tanokat terjesztenek ezzel más embereket félrevezetve az mocskol! Ha akarsz maradj benne ebben a szektába de másokat tudatlanokat ne vezessetek félre,mert az elszámoltatáskor elő lesztek véve ezekért. A honlapon csak a félrevezetés van,már olvastam. Te is térj észhez,térjetek meg az isten káromlásból. Jó tanács!
14/44 A kérdező kommentje:
---A szégyen az, amit te csinálsz! ---
Nem szégyen! Büszke vagyok ha már egy ember felébred és rájön hogy a szervezet nem Istentől való.
--- Aki erre nem hajlandó, mert más a célja, az itt mocskol...---
Mi a célom szerinted akkor? Jézus is mocskolt akkor szerinted amikor a templomból az Istenteleneket kidobta. És ti is mocskoltok minden vallást ami nem a jehova tanui,ne ferditsd el a dolgokat.
😄😄😄
Kérdező, te melyik egyház VAKbuzgó híve vagy? Mert én egyik sem.
2024. máj. 9. 09:53
Ne hantázz! Jézust a szádra se vedd! Annyira messze vagy tőle, mint Makó Jeruzsálemtől. Tudod Jézus bizonyította amit mondott, a Tanúk is, de te mocskolsz!
2024. máj. 9. 09:57
17/44 A kérdező kommentje:
16-os kedves "jehovista barátom" te nem vagy keresztény, se isten,igy ne döntsd el nekem,hogy kit vegyek a számra és kit ne. Te a fenti irásaiddal bebizonyitottad hogy egy eredeti jehovista téves tanokat hiszel. Jézust a szádra akkor te ne vedd,max a Misi angyalkát akiben helyette hisztek! Tudom agreszív és goromba vagy mert benned nem lehet szelidség mert ti nem vagytok keresztények. A Szent Szellem is tudod személy nem úgy mint a ti átírt hamis bibliátokban. Teljesen kimerítitek az Isten káromlást mint fogalmat. Térj meg a jehovista tanoktól,és te is megváltott keresztény leszel. És az igazi keresztényeknél ingyen,tettek nélkül megváltott,üdvözült leszel,nem ugy mint jehovistáéknál,hogy cselekedetek által kapsz "megmentést" vagy mi a fenét. Legyen igazad! Mocskolodok,naná. Aki keresztény mind megveti a hamis antikrisztusi vallásokat,holott ez megvan irja a bibliában hogy lesznek hamis tanitók mint a jehovista szervezet akik félrevezetik még a választottakat is ha lehet. Na persze hogy nem igazán bánnak veletek kesztyűs kézzel a keresztények. Ezt viseld el ha te a hamis vallásban vagy,ne örjöngj itt. Neked is fel lett hivva a figyelmed hogy hamis nem istentől való szövetkezetben vagy,ha te ezt vizsgálod felül,akkor ez a te felelősséged lesz a késöbbiekben.
18/44 A kérdező kommentje:
A JW tanúi attól nem kerülnek be Isten országába, hogy tanulmányozzák a Bibliát.
Ehhez találkozni kell a feltámadott Jézus Krisztussal.
Megjegyzem a találkozás nélkül nem is nagyon lehet úgy érteni a Bibliát, ahogy Isten szánja. Ti a Szent Szellem eleveníti meg.
A Szent Szellem Jézust dicsőiti.
JW tanúi nem ezt teszik, csak imádatot mutatnak be egy Számukra ismeretlen Istennek.
Kérdező, csak egy kérdés ehhez:
"És az igazi keresztényeknél ingyen,tettek nélkül megváltott,üdvözült leszel..."
Azokról beszélsz, akik most is gyilkolják egymást a nemzetek háborúiban, mint pl a orosz-ukrán fronton nemzeti, etnikai, politikai megosztottság miatt?
2024. máj. 9. 15:15
20/44 A kérdező kommentje:
19.Ne térj el a témától,nem ő róluk,de nem is a pedofil és gyermek és asszony bántalmazó,bűnpártoló vénekről,és jehovistákról beszélek,hanem úgy általában a normálisakról.
Kapcsolódó kérdések: