Jézus szerint a második eljövetelt csak a Teremtő Atya tudja. Az őrtorony miért hirdetett világvége dátumokat?
Én nem bántom, csak amit a Haverod művel, az jogilag kimeríti a becsületsértés bűntettét.
Most még büntetlenül végzi, és a Te személyedben még támogatást is kap, hogy nyugodtan belemászhat mások becsületébe.
Nem vagytok különbek az emberi uralkodóknál....akik a becstelenséget támogatják.
Ezek alapján neked halvány lila gőzöd sincs a jogról... Ha én azt mondom az ördögtoronyról, hogy a sátán vallása, megtehetem, vélemény, de mehetsz a bíróságra és majd körbe röhögnek.
Akkor ennyi erővel az is becsületsértő, amiket ti írok a katolikusokról, vagy a katolikus egyházról.
Bocsáss meg, de több millió embert lopással vádolni, illetve, hogy mások javait elkobozzuk, és ezért hazudunk az nem kis rágalmazás.
Ne félj nem megyek, nem megyünk világi bíróságra, és ezt a haverod is tudja, azért van nagy szája. A keresztény ember csak a legvégső esetben fordul az emberi "igazságszolgáltatáshoz", Pál is megtette.
Mi megvárjuk az igazságos Bírót.
Ti több milliárd embert vádoltok hitehagyással, az sokkal súlyosabb rágalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!