Mi értelme az imádkozásnak ha Isten már előre tudja a dolgot?
Hogyan lehet valakivel úgy kapcsolatban lenni, ha nem beszélgetnek egymással?
Akkoraz a kapcsolat halott, nem élő.
Vagy a természet által...
Szép idő! Szél virág!
6
Hiába írjuk le azt, hogy nincs eleve elrendelés. Újra és újra visszatérnek ehhez a rossz elképzeléshez.
Vagy nem akarják elfogadni, hogy ez logikus, vagy a gondolkodó képességük annyira korlátozott, hogy gyűlölnek változtatni azon.
Jézus tanított, mesteri fokon. Mit ért el vele?
Nagyon kevesen voltak, akik elkezdték használni a szürke agyállományukat, és elfogadták, hogy rosszul gondolkodtak.
Megfigyeltem, hogy ha valami rossz, akkor inkább annyiba hagyják, mint hogy változtassanak rajta, hogy jobb legyen.
Meghagyják a panaszkodó stílusukat, és Istent hibáztatják, aki felkínálja a lehetőséget a jobb életre.
Amit Isten felkínál az nem kell nekik, mert tenni kellene érte.
Azt akarják, hogy a változtatást kizárólag Isten tegye meg úgy, hogy az embernek mozdulnia se kelljen.
Kedves 7-es!
Oh, igazából magamra ismertem abban,amit írtál. Sajnos sokszor én is hajlamos vagyok Istentől elvárni és Őt hibáztatni. Erősebben kell az igazsághoz ragaszkodnunk nekünk is,nem vagyunk tökéletesek:)
6-os voltam
8
Ez így van, kivétel nélkül mindannyian kivagyunk téve ennek a hajlamnak.
Örülök, hogy segíthettem ennek felismerésében.
A jó tanácsokat érdemes megfogadni, és változtatni. Ez egy folyamat, nem megy egyik percről a másikra.
Rögtön itt az első, amit jó lenne megfogadnod: Kezdj el gondolkodni!
Ha sikerül, fel fogod ismerni a hibákat a Bibliában, és rájössz, tündérmese az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!