Miért van az hogy az iszlám vallás követő, a legtöbb társadalomban több tiszteletet kapnak mint a keresztények?
"Az hazugság, hogy keresztény volt a gyerekkéselő!
Keresztény ilyet nem tesz."
Ja hogy keresztény ilyet nem tesz :) Akkor a sok pedofil pap sem keresztény igaz? És a keresztény országokban a sok gyilkos, erőszaktevő, pedofil, stb egyik sem keresztény igaz? De bizony ezek mind keresztények, és még hazugok is a keresztények amire te vagy a példa.
"Másrészről meg szír a pacák, vagyis nagy valószínűséggel igenis muszlim lehet, mellesleg a kinézete is olyan, illetve az öltözködése.."
Szíriában a lakosság 10%-a keresztény szóval simán lehet keresztény akik kinézetre ugyanolyanok mint a muszlim szírek.
"Csak azért mondják a franciák kereszténynek, mert ezzel is védik a sok rohadt bevándorlót."
Szerinted bevándorló csak muszlim lehet? :) Olyan nincs hogy keresztény migráns? :)
9-es:
Én igenis felháborodok, ha a vallásomat gúnyolják és kiállok mellette, és nem csak én, hanem még sok keresztény.
Attól még, hogy valamennyi keresztény nem áll ki a vallása mellett, az nem jelenti azt, hogy egy keresztény sem áll ki a vallása mellett.
Ezek után ne várd el, hogy higgyek neked, és azt se várd el, hogy a gyűlöletre gyűlölettel válaszoljak.
Az utolsó mondatom első fele elég provokatív volt szerintem, ezért bocsánatot kérek, de kérlek szépen téged is, és mindenki mást, hogy ne támadja Istent, a kereszténységet és a Bibliát.
Még ha a valláskritikában is vagyunk, akkor is tilos a provokálás és a gyűlöletkeltés.
Potyondi Gergely Mi volt azokban a provokatív amiket állítottam?
Ezek mind kész tények és könnyen ellenőrizhetőek.
Egyáltalán nem a provokálás volt vele a szándékom.......
Én meg biztosan nem támadom a kereszténységet és a bibliát, főleg nem Istent. Magam is hívő vagyok. Igaz nem vagyok keresztény, nem lettem megkeresztelve, és nem tartozom egyik keresztény felekezethez sem, de hiszek a keresztények tanításaiban és Istenükben.
Másfelől pedig az énmeglátásom az, ha továbbra is folytatjuk ezt a magatartást, hogy velünk mindent megtehetnek, akkor bizony keresztényi jóságunkat kihasználva, ki fognak pusztítani minket. Ahogyan a pogányok is kipusztítottak volna minket, ha hagytuk volna nekik. Ennek már most mutatkoznak előjelei:
https://www.youtube.com/shorts/zN0aUgC4EYI
Szóval aggasztó a helyzet.
#15 Igazad van, nem is figyeltem, hogy a 9-esre reagált.
Az 1 pipás, az szerintem a másfél pipás muszlim felhasználó volt.
Egyrészt... melyik államokra gondolsz?
Másrészt... én nem az embereket hibáztatom (már amíg nem terroristák, mert a terroristákon kívül is vannak muszlimok/arabok, és nem csak arab terroristák léteznek), hanem azt a mocskos szektát amibe fel kell nőniük. Tudod, amit az a pedofil "Mohamed" alapított nekik? Aminek értelme kábé nulla?
Harmadrészt... azért az iszlámból is szép számban lépnek ki.
ÉS negyedrészt... A Szeptember 11.-i terrortámadások után talán pont hogy túlzottá vált a tiszteletlenség feléjük.
Kérdező:
A 12-es válaszom nem neked szólt, hanem az 9-es válaszoló muszlim felhasználónak.
Sajnos tényleg eljön az az idő, amikor alig lesz vagy nem is lesz hit a földön, de ekkor Jézus visszatér.
Lukács18,8
Mondom nektek, hogy bosszút áll értük hamar. Mindazáltal az Embernek Fia mikor eljő, avagy talál-e hitet e földön?
Az a videó, amit a 14-es válaszodban linkeltél nagyon szomorú.
Az antikrisztusnak biztos tetszik az ami Németországban történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!