Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ezt hogyan értelmezzem,hogy...

Ezt hogyan értelmezzem,hogy Jézus visszatért másodszor 1914-ben és azóta jelen van a földön?

Figyelt kérdés
febr. 29. 10:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem! Mi vagyunk!
febr. 29. 11:39
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

Szia

Nem tudom, hogy mire megy ki a játék, de van egy sejtésem. Amikor lenulláznak abból fogom tudni, hogy újabb provokáció a Tanúk ellen.

Szeretek kockáztatni, és veszíteni is fogok, ebben a világban.

A válasz a kérdésedre, bár már sokszor írtuk:

A teljes Bibliát figyelembe véve Jézus királysága akkor született meg, amikor Jézus, kitessékelte az égből Sátánt, és a Földre korlátozta a tevékenységét. Ez az égben örömre adott okot, ott már semmilyen befolyással nem bír Isten ellensége. A Földre vonatkozóan viszont azt olvassuk, hogy megkezdődnek a "jaj kiáltások", és a négy lovas fokozatos vágtája. Növekvő háborúk, és azok méretei, járványos betegségek, élelmiszerhiányok jelzik, Sátán dühös tombolását, mert az ideje egyre fogy.

Ha ezt figyelembe vesszük, akkor Jézus "jelen van" mint király, de nem a Földön tartózkodik. A királysága égi, onnan gyakorolja a hatalmát, nem kell ide lejönnie.

A királyi kinevezése mellett, Ő Isten gyülekezetének, népének a feje. Isten szelleme által a kinevezett személyeket támogatja, hogy a kellő módon és időben megfelelően gondoskodjon a nyáj tagjai számára szellemi "eledelről". Ugyanakkor ezeknek a személyeknek felügyelniük kell a világméretű prédikáló és tanítványképző munkát, hogy minden rendezetten történjen. Felügyelnie és kamatoztatnia kell Jézus javait, amit arra a célra kell felhasználnia, hogy Isten népének ne legyenek olyan anyagi gondjai, ami a keresztény életet és szolgálatot akadályozná.

Mindent jól meg kell szervezni, hogy egységben és rendezetten haladjon a Krisztustól kapott feladat elvégzése.

Jézus ilyen módon van jelen.

Az "eljövetele" pedig azt jelenti, hogy akkor már ítéletet mond és hajt végre a földön élő emberek felett.

Az "ítélet" lehet pozitív, vagy negatív.

Ezzel majd megtisztítja a földet azoktól, akik nem engedelmeskedtek neki.

A többiek pedig védelemben részesülnek, és túl élik ezt az időszakot.

Hogy mennyien lesznek, és kik azok, az majd akkor és ott válik el.

Nekünk az a dolgunk, hogy kamatoztassuk Jézus javait, és engedelmeskedjünk a parancsainak. Valamint igyekezzünk betartani, azokat az alapelveket, amik tisztán tartanak bennünket a helytelenségektől.

febr. 29. 11:41
 13/13 Misike21 válasza:
57%

Kedves Jehova Tanúi úgy vagyok veletek mint a homoszexuális emberekkel .

Elfogadom hogy vagytok a hitetek is elfogadom csak ne akarjatok megtéríteni ha én római katolikus vagyok és a pi..t szeretem 😌👌Szép Napot

márc. 5. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!