Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Milyen hiteles törvényszéki...

Milyen hiteles törvényszéki bizonyíték van arra, hogy bárkit is tömegesen gyilkoltak volna Auschwitzban a nácik? Milyen törvényszéki bizonyítékok vannak a tömeges gázosításokra?

Figyelt kérdés

Válaszadás előtt kérem próbáljátok meg értelmezni a kérdést. A kétségbevonhatatlanul hiteles (csupán egymásnak és a fizikai törvényeknek ellent mondó) tanúvallomások nem törvényszéki bizonyítékok.

Én nem tagadom a holokauszt dogmáit, alapvetően hiszek a holokauszt vallás igazmondó papjainak is. Csak azt nem tudom, hogy miért hiszek nekik. Ha valaki tudja a választ a fenti kérdésekre kérem ne hezitáljon sokat, és ossza meg velünk! Nem ártana végre eloszlatni a ködöt az emberek fejében...

Kérdésemet szándékosan a valláskritika témában tettem fel.

2010. okt. 25. 11:32
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
81%
Azért büntetik,mert ez szándékos meghamisítása a történelmi tényeknek, és a gyökere a gyűlöletkeltés.
2010. okt. 25. 15:40
 12/41 anonim ***** válasza:
76%

"Ha megöltek hatmilka zsidót,minek vannak még ennyien???Ti azt hiszitek hogy a történelmet nem lehet meghamisítani???Nagy zsidópártiak vagytok annak ellenére hogy a szemünk elől rabolják el alólunk saját hazánk földjét,hogy mindenkit belekényszerítenek a hitelbe hiszen az övüké az összes bank..."

Ezzel pontosan megmutattad azt, hogy milyen emberek tagadják a holocaustot. Azért vagyunk zsidó pártiak,mert nem szeretjük a hazugságokat és nem hamisítjuk meg a történelmet? Mi a fene köze van a jelenlegi világban zajló dolgoknak ahhoz ami a második világháború idején történt? Nem kötelező szeretni őket, de nehogy már az alapján hazudozzatok a történelemről, hogy ki a szimpatikus! Régen a zsidók azért foglalkoztak pénzügyekkel, mert az lenézett szakma volt, és ki voltak tiltva jogból, politikából, hadseregből meg ki tudja még honnan. Most előnyben vannak. Nehogy egy más fajt hibáztass már azért, mert mi nem tudunk jól élni! Pontozz le nyugodtan.

2010. okt. 25. 15:52
 13/41 anonim ***** válasza:
82%

"Nagy zsidópártiak vagytok annak ellenére hogy a szemünk elől rabolják el alólunk saját hazánk földjét,hogy mindenkit belekényszerítenek a hitelbe."

Széchenyi is zsidó volt? Mert az a ganaj írt először magyarországon a hitelről! Heine is? Mert ő írta a földön mindenkinek ugyanolyan joga van élni!Szegény nem tudta hogy pont az ő hazájában születnek meg a föld legmocskosabb emberei, akik megszégyenítik az ember nevet!

2010. okt. 25. 16:18
 14/41 anonim válasza:
20%

Ember 70 évesen mit láthatott? Hogy viszik el a kampósorrú sátánfattyakat, ennyi! A táborok létezését senki se tagadja, az holokauszt-revizionisták az elgázosítást tagadják, okostojás. Te beszélsz tanultságról, miközben ezzel nem vagy tisztában? Vicc ez, nem is kicsi! :-D

Egyébként meg:

NINCS hiteles törvényszéki bizonyíték, mint ahoyg 6millió zsidó se volt Európa németek álltal megszállt részein, nagyokosok. TI vagytok azok, akik beveszitek a holokamut, de semmi ellenérvet nem tudtok felhozni a valótlan adatok igazolására.

Az építkezési iratokhoz való hozzáférés valóban engedélyezett, DE csak a háború utániak. A háború alattiak zárolva vannak.

Kis elmélkedés: Milyen nép az, aki a (kitalált) halottai lelkét pénzbeli kártérítéssel akarja megváltani?

2010. okt. 25. 16:20
 15/41 A kérdező kommentje:

Szeretném felhívni a figyelmét mindenkinek, hogy nem az volt a kérdés, hogy kinek mi a véleménye a holokauszt-cáfolókról!

A kérdés még mindig az, hogy "Milyen hiteles törvényszéki bizonyíték van arra, hogy bárkit is tömegesen gyilkoltak volna Auschwitzban a nácik? Milyen törvényszéki bizonyítékok vannak a tömeges gázosításokra?

Illetve felmerült az a kérdés is, hogy melyik krematórium kéménye füstölt? Ez utóbbi nem az én kérdésem volt, de őszintén kíváncsi volnék a válaszra én is.

Az nem válasz, hogy menjek el Auschwitzba! Kétszer voltam, sőt egyszer felkerestem a holokauszt vallás legszentebb helyét, az izraeli Yad Vashem múzeumot is.

A megválaszolatlan kérdéseim száma csak nőtt a fenti látogatásaim alatt. Szépen, kulturáltan leírtam a kérdéseimet, amit elküldtem a Holokauszt Emlékközpontnak is. Meglepő, de nem méltattak válaszra sem. Soha egy gyűlölködő hozzászólásom nem volt sehol. Szívemben nincs gyűlölet, nem is volt soha; és nem, titokban sem szervezkedek, nem készülök egy új holokausztra...

Nem én vagyok az, aki elvakultan hisz valamiben. Érvekkel, tényekkel meg lehet győzni mindenről és annak ellenkezőjéről is.

Szeretnék segíteni. Ha hasznos választ szeretnétek adni, akkor kezdjétek így a választ:

"Az alábbi hiteles törvényszéki bizonyítékok vannak arra, hogy a nácik zsidók millióit gázosították el:

- ..."

2010. okt. 25. 16:37
 16/41 anonim ***** válasza:

"téged nem érint mert te is csak egy főiskolás hülyegyerek vagy,vagy olyan munkád van hogy vered a makkost az íróasztalod mellett...!Így könnyű megélni,és könnyű szájalni"

Sose voltam íróasztal mellett űlő mert gyakorlati kémikus vagyok és Somerville-ben a Tuftson végeztem Magyar Népköztársasági ösztöndíjjal 1970-ben, kitűnőre természetesen. Ez nagyon mellément!

2010. okt. 25. 17:22
 17/41 A kérdező kommentje:

Kedves ma 11:57!

Ember! Ha Dachau Németországban volt, és ha még Wiesenthal is azt mondja, hogy nem megsemmisítő-tábor volt, akkor miért mondja olyan sok amerikai veterán, hogy megsemmisítő-tábor volt?

Miután a szövetségesek elfoglalták Dachaut, sok amerikai katonát és másokat végigvezettek a táboron, és mutattak nekik egy épületet, amely állítólag „gázkamra” volt. A tömeghírközlés széles körben, de hamisan, továbbra is kiáll amellett, hogy Dachau „gázkamrás” tábor volt.

Szóljunk Auschwitzról is. Van valamilyen bizonyíték arra, hogy az ottani gázkamrákat emberek meggyilkolására használták?

Nincs. Auschwitzt a szovjetek foglalták el, és a háború után módosították. Egy termet úgy alakítottak ki, hogy nagy „gázkamrának” látszódjék. Miután az amerikai Fred Leuchter, a gázkamraépítés és –tervezés vezető szakértője megvizsgálta ezt és Auschwitz más állítólagos elgázosító helyiségeit, kijelentette, hogy „abszurditás” azt állítani, hogy ezeket kivégzésekre használták, vagy használhatták. Ha Auschwitz nem „haláltábor” volt, akkor mi volt az igazi rendeltetése?

Internáló központ volt, és egy nagyméretű gyárkombinátnak volt a része. Szintetikus üzemanyagot állítottak ott elő, és a rabokat munkaerőként hasznosították. A német kormány miért internálta a zsidókat táborokba?

Úgy tekintették, hogy a zsidók a nemzet biztonságára közvetlen veszélyt jelentenek (a kommunista felforgatók túlnyomórészt zsidók voltak). Bár mindenki, aki gyaníthatóan veszélyeztette a biztonságot – nem csak a zsidók –, ki volt téve az internálás veszélyének. Egyes történészek a nácik együttműködtek a cionista háttérhatalommal Izrael állam megalapításában. A zsidótörvények és az internálás nélkül lehetetlen lett volna 2 évvel a háború után megalapítani az izrael nevű terrorállamot.

A világ zsidósága „hadat üzent Németországnak”?

Igen. Az újságok erről szerte a világon beszámoltak. Például a London Daily Express (1933. március 24.) az első oldalon bejelentette, hogy „Júdea hadat üzen Németországnak”. (google: judea declares war on germany)

Ez a „haláltábor”-történetek kezdete előtt vagy után volt?

Évekkel a „haláltábor”-történetek kezdete előtt volt, melyek 1941-42-ben kezdtek feltűnni.

A "ciánnal" kapcsolatban: Hidrocianid gázt – Zyklon-B-t – , a kereskedelmi forgalomban lévő rovarirtót Európában széles körben használtak. A Zyklon-B rovarirtó volt, melyet a ruhák és lakókörletek fertőtlenítésére használtak, hogy a tífuszhordozó tetveket és más rovarokat kiirtsák. Ha a nácik mérges gázt szándékoztak volna használni az emberek kiirtására, sokkal hatékonyabb termékek álltak volna rendelkezésre.

Mennyi időbe kerül a terület kiszellőztetése, miután Zyklon-B-vel fertőtlenítettek?

Normális körülmények közt 20 órába. Az egész folyamat nagyon bonyolult és veszélyes. Gázálarcot kell használni, és csak szakképzett technikusokat alkalmaznak.

Höss, Auschwitz parancsnoka azt mondta, hogy emberei tíz perccel az után, hogy az áldozatok meghaltak, bementek a „gázkamrákba”, hogy a holttesteket eltávolítsák. Ez mivel magyarázható?

Nem magyarázható semmivel, mert ha úgy tettek volna, akkor ugyanarra a sorsra jutottak volna, mint „elgázosított” áldozataik.

Höss azt mondta „vallomásában”, hogy emberei cigarettáztak, miközben kivonszolták a holttesteket a gázkamrákból az „elgázosítás” után tíz perccel. A Zyklon-B nem robbanásveszélyes?

De igen. Höss vallomása nyilvánvalóan hamis.

Ha Auschwitz nem megsemmisítő-tábor volt, akkor Rudolf Höss, a tábor akkori parancsnoka miért vallott úgy, hogy az volt?

Brit katonai rendészek kínozták, mint azt az egyik kínzója később beismerte.

Léteznek-e bizonyítékok azokra az amerikai, brit és szovjet intézkedésekre, hogy német foglyokat kínozzanak, és hogy csikarjanak ki belőlük „vallomásokat”, melyeket a nürnbergi és más perekben fel lehet használni?

Igen. A kínzást széles körben alkalmazták, hogy hamis „bizonyítékokhoz” juthassanak ezen a hírhedt nürnbergi bíróságon, és más, háború utáni „háborús bűnösök” tárgyalásain.

Mi volt a pontos folyamata annak, amit a nácik állítólag használtak a zsidók megsemmisítésére?

A történetek gázzal töltött bádogdobozok a tetőn lévő lyukon keresztüli bedobásától a zuhanyzórózsán keresztül eljuttatott csővezetékes gázig mindenről szólnak; „gőzkamrákról”, áramütést mérő gépekről stb. Most akkor melyik módszert is alkalmazták?

Körülbelül hány zsidó halt meg koncentrációs táborokban?

Hogyan haltak meg?

Mi a tífusz?

Mi a különbség, ha hatmillió vagy 300 000 zsidó halt meg a második világháború alatt?

Egyes zsidó „haláltábor”-túlélők azt mondják, hogy látták, ahogy a holttesteket egy gödörbe dobják és elégetik. El lehet-e égetni a holttesteket gödrökben? Hogyan?

Mi a helyzet a felszabadított német táborokban készített jól ismert fényképekkel és filmekkel, melyeken lesoványodott hullahalmok láthatók. Ezek hamisak?

A fényképek hamisíthatók, de sokkal könnyebb egyszerűen félrevezető felirattal ellátni egy fényképet, vagy félrevezető kommentárral bemutatni egy filmet. A lesoványodott hullahalmok nem jelentik, hogy ezeket az embereket „elgázosították” vagy szándékosan halálra éheztették. Valójában a tomboló járvány vagy a háború vége felé jelentkező élelmiszerhiány miatti éhezés tragikus áldozatai voltak.

2010. okt. 25. 17:26
 18/41 A kérdező kommentje:
javítás: a szerint szó kimaradt. Egyes történészek SZERINT a nácik együttműködtek a cionista háttérhatalommal. Amúgy tény, hogy Hitler kormánya már 1933-ban aláírt egy egyezményt a cionistákkal, amely lehetővé tette, hogy a zsidók Németországból Palesztinába vándoroljanak, és nagy mennyiségű tőkét vihessenek magukkal. Palesztináról (korábbi angol gyarmatról) pedig jó tudni, hogy egy ordas németellenes összeesküvéssel szerezték meg bizonyos (többségében németországi) zsidó lobbicsoportok még az első VH alatt. Ha ez érdekel, akkor szívesen írok róla többet.
2010. okt. 25. 17:31
 19/41 anonim ***** válasza:

gratulálok, hogy ide bemásoltad a 66 kérdés kivonatát, akkor most ismételten írd be szépen a keresőbe oldalt, hogy Holokauszt, és nézegesd a válaszokat.

Mind Dachau-ra, mind a Zyklon B -s állításokra, mind a Leuchter jelentésről ott vannak a válaszok, hiszen az összes hozzád hasonló "revizionista" pont ugyanazokkal jön, 66 kérdést másolgatja be újra és újra.

pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__11444..

Olvasgass.

2010. okt. 25. 17:32
 20/41 A kérdező kommentje:

Rendben, úgy látszik teljesen felesleges bármit is magyarázni, ezért nem kérdezek és nem írok többet. 66 kérdésnél sokkal több kérdésem van, ezen a szinten elég volt innen kimásolni pár kérdést: Olvastam korábban is az általad linkelt kérdést és az arra adott ún. válaszokat is. Nagyon erőltetett volt, nem volt meggyőző.

Tudom elcsépelt már, egész biztos, hogy figyelmesen végignézted , de mi a véleményed az alábbi zsidó ember riportfilmjéről?

http://www.youtube.com/watch?v=um0Robe0jS4

Talán csak annyit fűznék még hozzá a fenti kérdésemhez, hogy továbbra is várom azt a választ, ami így fog kezdődni:

"Az alábbi hiteles törvényszéki bizonyítékok vannak arra, hogy a nácik zsidók millióit gázosították el:

-" ...

(Azok a válaszok, amikben rólam alkottok véleményt őszintén nem érdekelnek. Szerintem mást sem)

2010. okt. 25. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!