Isten azért teremtette Jézust, hogy legyen saját magának is Istene, akit imádhat?
Kedves x6#-os Egyet értek azzal amkit írtál kivéve ezzel a mondatoddal: "Ők sem halhatatlanok, mivel a halhatatlansággal kizárólag Isten rendelkezik. Ezért tévedés, hogy az emberbe halhatatlan életet tett bele."
Ez ugyanis nem igaz. Az Angyaloknak és az embereknek is örök létük van. Ezért örök az Élet Jézussal és ezért örök a kín, gyötrelem és szenvedés Jézus nélkül, Jézus bűnbocsánata, irgalma és kegyelme nélkül. Erre számtalan ige van a Bibliában.
Hát itt igazából ezt soha nem tudjuk meg, hogy most mi igaz az ősrégi múltból, hogy Isten teremtette az embert, vagy pedig emberek teremtették Istent.
Tehát, hogy valóban Isten létezik-e vagy pedig még akkoriban réges régen valaki találta ki Istent, azaz valakinek csak megteremtődött a fejében Isten és kitalálta.
És ez szét lett terjesztve és mindenféle szólásmondásokat kötöttek a kitalált lényhez, aki még akkoriban kitalálta Istent a fejében és szólásmondásokat kötöttek a nevéhez Istenit már NEKI! Mi az Isten nyíla? Az Isten b@ssza meg stb.
És kitalálták valószínűleg az ördögöt is és ahhoz is kötöttek szólamokat, ó az ördögbe, az ördög vigye el! Stb.
Se Istent, sem pedig az ördögöt a sátánt sem látták még az emberek a földön, valószínű én szerintem, ha engem kérdeztek, hogy nem esélytelen, hogy kitalált lények ezek, akkoriban mindenféle lények születtek meg az emberek fejében, fantáziáikban és kitalálták őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!